80 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
8.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Errol Morris σκηνοθετεί αυτή τη μίνι σειρά των 6 επεισοδίων που ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο ενός επιστήμονα που εμπλέκεται σε ένα μυστικό πρόγραμμα βιολογικού πολέμου κατά τη δεκαετία του 1950.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Errol Morris
Πρωταγωνιστούν:Peter Sarsgaard, Molly Parker, Adina Verson
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2017-12-08
Ελάχιστα πράγματα έχουν ισορροπήσει στα όρια μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας με τον τρόπο που το κάνει το Wormwood.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2017-12-06
Η σειρά είναι εξαιρετική καθώς, τελικά, είναι και αυτή μια ιστορία για την εξιστόρηση. Είναι γεμάτη με διαφορετικές ματιές, κρύβει αλλά και αναζητά την αλήθεια, είναι ένα ντοκιμαντέρ αλλά και ένα ιστορικό δράμα.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-12-04
Περισσότερο από ένα συναρπαστικό και εφευρετικό true crime ντοκιμαντέρ, το 'Wormwood' είναι ένα πολυσύνθετο έργο τέχνης που ενώνει εποχές, ιδέες, και φόρμες αφήγησης προς έναν ενιαίο σκοπό και μια διαχρονική ιδέα.
70
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2017-12-02
Χωρίς να ουρλιάζει, χωρίς να είναι προφανές και χωρίς να βαράει τα τύμπανα κάθε φορά που έχει να πει κάτι σημαντικό, το «Wormwood» γνωρίζει ότι η βάση της ιστορίας του είναι πολύ περισσότερο προσωπική παρά συνομωσιολογική και ότι το μεγαλύτερο μυστήριο δεν κρύβεται στο σκοτάδι της ιστορίας αλλά στις σκιές του ανθρώπινου μυαλού.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση