74 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Τοποθετημένο σε ένα δωμάτιο ενός συνηθισμένου αμερικανικού μοτέλ, το Room 104 καταπιάνεται με τις διαφορετικές ιστορίες των πολυάριθμων χαρακτήρων που περνούν από αυτό σε κάθε επεισόδιο.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Jay Duplass, Mark Duplass
Πρωταγωνιστούν:Melonie Diaz, Karan Soni, Verónica Falcón, Jay Duplass
Διάρκεια:30
80
Γιάννης Μόσχος
2017-11-08
Το «Room 104» είναι από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές που μπορεί να εντάξει στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα ένας σκεπτόμενος θεατής.
75
Λευτέρης Κωνσταντίνου
2017-11-06
Σίγουρα, δεν πρόκειται για την πιο καινοτόμα σειρά που υπάρχει σήμερα. Το κόνσεπτ είναι γνωστό ήδη από το θέατρο, αλλά και από τη δική μας ελληνική σειρά "Κόκκινο Δωμάτιο". Παρόλα αυτά, προσφέρει αρκετά στο τρόπο προσέγγισης των θεμάτων του. Σενάριο, σκηνοθεσία, νέοι -μερικοί πολύ ταλαντούχοι- ηθοποιοί. Είναι σίγουρα μία διαφορετική, πρωτότυπη εμπειρία που αξίζει να αποκτήσει κανείς.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2017-11-04
Είναι μία αξιοπρόσεκτη σειρά που ανανεώθηκε για 2η σεζόν και παρά το εμφανώς low budget καταφέρνει να κτίσει ένα πολύ ωραίο, μικρό και ιδιόμορφο σύμπαν.
70
Πάνος Κοκκίνης
2017-11-02
Στο τέλος της ημέρας το 'Room 104', όπως ακριβώς και ένα κανονικό δωμάτιο μοτέλ, είναι ένα απλώς ένα ευχάριστο διάλειμμα στις ζωές μας, μεταξύ σειρών και χαρακτήρων που απαιτούν να υπογράψουμε μακροχρόνιο συμβόλαιο από εμάς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση