77 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
9.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μια φαινομενικά καθημερινή σύζυγος και μητέρα δολοφονεί με τον πιο άγριο τρόπο έναν ξένο σε μια παραλία γεμάτη από κόσμο. Ένας ντετέκτιβ θα αναλάβει προσωπικά να λύσει το μυστήριο γύρω από την απονενοημένη πράξη της γυναίκας και μαζί της θα ταξιδέψει σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μέσα στο υποσυνείδητό της φτάνοντας μέχρι τα βίαια μυστικά που κρύβονται στο παρελθόν της.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Derek Simonds
Πρωταγωνιστούν:Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Enid Graham
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Νίκος Δρίβας
2017-10-18
Υπάρχουν όλα τα στοιχεία στο πρώτο επεισόδιο για να «δέσουν» την πλοκή και να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, με μια εξαιρετική Biel και ευελπιστούμε στην συνέχεια ακόμα περισσότερη ένταση και αγωνία.
80
nikos fekkas
2017-10-16
Έχει αργό ρυθμό και δεν υπάρχει δράση όμως το μυστήριο κρατάει το ενδιαφέρον και ο τρόπος που δίνονται τα στοιχεία μπερδεύοντας τα πράγματα, εξάπτει την περιέργεια!
80
Στάθης Ιωάννου
2017-10-14
Η σειρά αποτελείται από μόνο οχτώ επεισόδια τα οποία ολοκληρώνουν την ιστορία, οπότε ενδείκνυται για binge-watching. Το μυστήριο ξεδιπλώνεται με γρήγορη πλοκή καθώς ο Detective Ambrose που έχει αναλάβει την υπόθεση της Cora, έχει βαλθεί να το λύσει πάση θυσία. Το σοκ της μικρής κοινωνίας, οι συνέπειες στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και η ψυχοσύνθεση της ξεκάθαρα ένοχης Cora (aka the sinner) είναι τα κύρια στοιχεία της σειράς. Μαζί με την ευρηματική αφήγηση, που δε μπορείς να ξεχωρίσεις αρχικά τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα, όλα αυτά συνθέτουν μια έξυπνη σειρά που θα σε «κρατήσει» μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.
80
Maria Alexopoulou
2017-10-12
O δημιουργός Derek Simonds δεν πελαγώνει στη διαχείριση των χαρακτήρων. Οι δραματικοί ελιγμοί είναι σωστά συντονισμένοι χάρη στα εκτενή flashbacks που συνδέουν το αβέβαιο παρόν με το θολό παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διεισδύουμε βαθιά στον ψυχισμό της πρωταγωνίστριας και να βρούμε καταφύγιο στις σκοτεινές γωνίες του μυαλού της.
80
Νίκος Μουρατίδης
2017-10-10
Ξέρεις τι είναι ένα ωραίο πρωί στην παραλία, να δεις κάποιον και να του καρφώσεις ένα μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς όμως να ξέρεις γιατί; Έτσι εντυπωσιακά ξεκινάει η τηλεοπτική σειρά The Sinner και καρφώνεσαι να δεις τι θα γίνει στην συνέχεια.
80
Πάνος Κοκκίνης
2017-10-08
Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική ατμόσφαιρα του 'The Sinner' παίζει και η γερμανική καταγωγή του, το ότι δηλαδή βασίζεται σε ένα best seller μυθιστόρημα της Petra Hammesfahr. Κάτι που ανεβάζει αρκετά επίπεδα (τύπου 'Funny Games', στο πιο soft φαντάσου) το βαθμό συγκεκαλυμένης διαστροφής που ανακαλύπτουμε ξεφλουδίζοντας το συγκεκριμένο σάπιο μήλο, με την μεγάλη συνεισφορά και από τον ταλαντούχο ανεξάρτητο σκηνοθέτη Antonio Campos που έχει γυρίσει όλα τα επεισόδια.
80
Μάνος Βασιλείου- Αρώνης
2017-10-06
...σε κρατάει με κομμένη την ανάσα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.
75
Μαρία Γκιούλη
2017-10-04
Η σειρά αποπνέει αέρα True Detective υπό την έμπειρη σκηνοθετική ματιά του Derek Simonds, που έχει συμπυκνώσει μια ιστορία αγνού μυστηρίου με ιδιαίτερα αποδοτικό τρόπο, ικανός να σε κάνει να αδημονείς τόσο για την συνέχεια όσο και για την τελική κάθαρση, η οποία έρχεται χωρίς cliffhangers αλλά με μια ικανοποίηση σωστά επενδυμένου τηλεοπτικού χρόνου.
60
Αγγελική Στελλάκη
2017-10-02
Οι χαρακτήρες αποδεικνύονται περισσότερο μονοδιάστατοι από όσο θα ήθελες -η Τζέσικα Μπιλ ξεχωρίζει στον ρόλο μιας γυναίκας που έχει απωθήσει το τραυματικό παρελθόν της, καθώς και η Νάντια Αλεξάντερ στον ρόλο της αδελφής της Φοίβη- ή αν όχι μονοδιάστατοι, τουλάχιστον πιο «καθαροί». Τα δύο τελευταία επεισόδια τα παρακολουθείς χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον, απλά για να λυθεί η απορία σου για το πώς συνέβησαν όλα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση