89 με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Περίληψη

Ο έβδομος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει μόνο 7 επεισόδια.

Είδος:Δράσης & Περιπέτειας, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:David Benioff, D. B. Weiss
Πρωταγωνιστούν:Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke
Διάρκεια:55
95
Γιάννης Μόσχος
2017-07-12
Παρακολουθήσαμε μια πρεμιέρα που λειτουργεί εισαγωγικά, ως μεταίχμιο ανάμεσα σε δύο σεζόν και που θα συζητηθεί παραπάνω από όσο χρειάζεται και σε μια βάση που επίσης δε χρειάζεται, είμαστε όμως ενθουσιασμένοι για ό,τι θα ακολουθήσει και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η σειρά βρίσκεται στο καλύτερο σερί της και στο σωστό δρόμο, περισσότερο από ποτέ.
95
Λήδα Γαλανού
2017-07-10
Το πρώτο φετινό επεισόδιο, το «Game of Thrones» μοιάζει ν' αγκαλιάζει την αληθινή του ταυτότητα, να βυθίζεται στην ουσία του, ν' αφήνει έξω κάθε στοιχείο εντυπωσιασμού και να γίνεται ένα δωρικό – ή γοτθικό – παραμύθι με ξεκάθαρη πολιτική ματιά, υπέρ της νέας γενιάς και, φυσικά, της γυναίκας κάθε ηλικίας.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-07-08
Η σειρά μοιάζει να έχει πολύ γερό έλεγχο των χαρακτήρων της αυτή τη στιγμή με αποτέλεσμα πρακτικά τίποτα να μην μοιάζει βαρετό ή απλά τυπικό.
85
Αγγελική Στελλάκη
2017-07-06
Δεν υπήρξα πάντοτε υπέρμαχος του Game of Thrones, ωστόσο η έναρξη της 7ης σεζόν αποδεικνύει ότι τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος, και οι χαρακτήρες έχουν γίνει λιγότεροι, όλες οι ιστορίες έχουν αρκετό χρόνο εξέλιξης και οι διάφορες υποπλοκές αρχίζουν να συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους.
85
Κωνσταντίνος Πάτρας
2017-07-04
Το πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν ήταν ένα σχετικά ήρεμο επεισόδιο για αυτά που περιμένουμε. Τα πρώτα πέντε λεπτά του επεισοδίου βέβαια αποτέλεσαν από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς μέχρι στιγμής, ενώ η υπόλοιπη διάρκειά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως η ηρεμία πριν την καταιγίδα.
85
Ανδρέας Αμανατίδης
2017-07-02
Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω την σεζόν με μια φράση, αυτή θα ήταν «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα«, καθώς τα πιόνια έχουν αρχίσει να παίρνουν την θέση τους, πριν το μεγάλο τέλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση