80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
9.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1

Περίληψη

Ένας κυνηγός βαμπίρ αγωνίζεται να σώσει μια πόλη που πολιορκείται από έναν στρατό τεράτων που καθοδηγούνται από τον κόμη Δράκουλα.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Warren Ellis
Πρωταγωνιστούν:Richard Armitage, Alejandra Reynoso, James Callis, Graham McTavish
Διάρκεια:23
80
Παναγιώτης Σενούντας
2018-04-06
Είναι σίγουρα στις καλύτερες δουλειές που έχουν βασιστεί σε videogame και έχει να σου δώσει πολλά, όπως οπτικό υπερθέαμα, ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και τροφή για σκέψη με τα νοήματα του.
80
LorneMalvo
2018-04-04
Το σχέδιο είναι εξαιρετικό, με αρκετές λεπτομέρειες και δόσεις gore, αποφεύγοντας -ευτυχώς- τα κλισέ των anime. Το voice acting εξίσου πολύ καλό, αλλά εκεί που η σειρά φαίνεται ικανή να διαπρέψει είναι το σενάριο. Από την αρχή κιόλας, γίνεται ξεκάθαρο πως οι χαρακτήρες θα κινούνται σε γκρίζες ηθικά ζώνες.
80
Θοδωρής Μακρής
2018-04-02
Χωρίς να έχω εντρυφήσει ιδιαίτερα στα σύγχρονα anime μπορώ να πω με σιγουριά πως το Castlevania δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες μεγάλες παραγωγές του χώρου στο εικαστικό κομμάτι. To υψηλού επιπέδου animation θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς και παρότι πρόκειται για αμερικάνικη παραγωγή, κυριαρχεί η τεχνοτροπία της Ιαπωνικής σχολής με την προσθήκη δυτικών επιρροών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση