72 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ψυχοθεραπεύτρια Τζιν Χόλογουεϊ αναπτύσσει ανάρμοστες σχέσεις με ανθρώπους από τη ζωή των ασθενών της, με αποτέλεσμα τα όρια της επαγγελματικής της ιδιότητας με αυτά των προσωπικών επιθυμιών να γίνονται όλο και πιο θολά και πιο επικίνδυνα για όλους.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Λίσα Ρούμπιν
Πρωταγωνιστούν:Ναόμι Γουότς, Μπίλι Κράνταπ, Σόφι Κούκσον, Καρλ Γκλούσμαν
Διάρκεια:52
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Νίκος Μουρατίδης
2018-08-10
Είναι από τις σειρές που απόλαυσα κάθε στιγμή της και που μου άρεσαν τα πάντα. Το σενάριο «τα σπάει» και η Naomi Watts είναι ηθοποιάρα...
80
Νάνσυ Κωστακοπούλου
2018-08-08
Θα σε καθηλώσει με την επιβλητική σκηνοθεσία και φυσικά την ερμηνεία της Naomi ως ψυχολόγο με διαταραγμένη προσωπικότητα.
80
Sofia Rizou
2018-08-06
Η σκηνοθεσία είναι καθηλωτική σε συνδυασμό με τις υποκριτικές ικανότητες της Naomi που υποδύεται μια προσωπικότητα με ψυχολογικές διαταραχές. Με τον τρόπο αυτό ανακαλύπτουμε την σκοτεινή πλευρά της Naomi Watts μέσα απο την διπλά ζωή της και το γεγονός ότι μια γυναίκα στα 40 της χρόνια προσπαθεί ακόμα να είναι αρεστή και να κρατήσει μια επαφή με τα νιάτα της.
70
Σπύρος Νικολούζος
2018-08-04
Οι καλοκαιρινές νύχτες χρειάζονται ένα δυνατό ψυχολογικό ερωτικό θρίλερ και θεωρούμε ότι το «Gypsy» δεν θα σας απογοητεύσει...
40
Κική Μουστακίδου
2018-08-02
Πρέπει να ομολογήσω ότι ξεκίνησα να βλέπω το Gypsy με προκαταβολικό ενθουσιασμό, μιας και παραδόξως η ψυχρότητα της Ναόμι Γουότς στο γυαλί μου φάνηκε μια ικανή συνθήκη για να μπορεί να παρασύρει μια σειρά σε γοητευτικά μονοπάτια. Ωστόσο, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάλαβα ότι είχα καλλιεργήσει μια ψευδαίσθηση: στην πραγματικότητα πρόκειται για μία σειρά που θα χαρακτήριζα – δίχως πόνο ψυχής – βαρετή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση