85 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα Αφροαμερικανών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Γουίντσεστερ, καθώς εξερευνούν ένα διαφορετικό τοπίο κοινωνικής αδικίας, πολιτισμικής προκατάληψης και πολιτικής ορθότητας (ή την έλλειψή τους) και τον ενίοτε παραπλανητικό ακτιβισμό στη σύγχρονη εποχή. Υπό το πρίσμα του παραλογισμού, το Αγαπητοί Λευκοί αποτυπώνει, με καυστική ειρωνεία, αυτοκριτική διάθεση και, ορισμένες φορές, με ωμή ειλικρίνεια, τα προβλήματα που μαστίζουν τη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζάστιν Σίμιεν
Πρωταγωνιστούν:Λόγκαν Μπράουνιγκ, Μπράντον Π. Μπελ, ΝτιΡόν Χόρτον, Αντουανέτ Ρόμπερτσον
Διάρκεια:30
100
Annete Cheniell
2017-08-10
Εάν αγαπάτε τις καλές μίνι σειρές, το Dear White People είναι για εσάς.
85
Αλέξανδρος Μινωτάκης
2017-08-08
Το Dear White People βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο εντός της επικαιρότητας στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Μέσα σε ένα κλίμα ανόδου του ρατσισμού στον δυτικό κόσμο αλλά και πολύμορφων αντιστάσεων σε αυτόν, καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στη φοιτητική κωμωδία και μία πολύ δουλεμένη παρουσίαση μίας πλευράς της εμπειρίας των μαύρων ως θυμάτων της ρατσιστικής καταπίεσης αλλά και ως ενεργά πολιτικά υποκείμενα.
80
Νάνσυ Κωστακοπούλου
2017-08-06
Μια σειρά που αξίζει να δεις, όχι μόνο για το entertainment της υπόθεσης, αλλά γιατί αναλύει με μοναδικό τρόπο τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην Αμερική.
80
Φανή Βασιλοπούλου
2017-08-04
Το "Dear White People," του οποίου ο τίτλος σίγουρα σου κάνει εντύπωση και αμέσως σου δημιουργεί ορισμένες προσδοκίες (ίσως να σε φοβίζει λίγο κιόλας γιατί η ειρωνία είναι εμφανής), είναι μια εξαιρετική σειρά που τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
80
Ελένη Σπανού
2017-08-02
Είναι μια meta, πανέξυπνη και αυθεντική σειρά, έχει τους διαλόγους που θα συναντούσες σε πανεπιστημιακές εστίες, το απαραίτητο comic relief effect και πολύ αυτοσαρκασμό. Κρίνει τους λευκούς και πάνω απ'όλα κρίνει τους ίδιους τους μαύρους. Είναι ουσιαστικό, φιλελεύθερο και όμορφο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση