91 Βαθμολόγιο
με βάση 18 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο ειδικός πράκτορας του FBI Ντέιλ Κούπερ (Kyle MacLachlan), επιστρέφει μετά από 25 χρόνια στο Twin Peaks. 

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Mark Frost, David Lynch
Πρωταγωνιστούν:Kyle MacLachlan, Kimmy Robertson, Sheryl Lee, Russ Tamblyn
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2017-05-20
Ο Ντέιβιντ Λιντς και ο Μαρκ Φροστ δημιούργησαν ένα φαινόμενο που μιλά για τα πιο σκοτεινά ανθρώπινα ένστικτα πιέζοντας τα όρια του μέσου της τηλεόρασης. Μένει να αποφασίσουμε εάν όλα αυτά συνέβησαν ή ήταν απλώς ένα άσχημο όνειρο.
100
Δημήτρης Πολιτάκης
2017-05-18
Το «Twin Peaks: Η Επιστροφή», όπως και οποιοδήποτε σχεδόν από τα τεχνουργήματα πάσης φύσεως και παντός πεδίου (από το σινεμά ως τα ζωγραφικά του έργα, το design και τη μουσική) στα οποία έχει κατά καιρούς αφοσιωθεί, υπήρξε κυρίως ένα εικαστικό/αισθητηριακό επίτευγμα που τακτικά έκοβε την ανάσα.
95
Δωροθέα Ανδρικάκη
2017-05-16
Το Twin Peaks μπορεί να μεταλλάχθηκε με τα χρόνια αλλά και τότε και τώρα διατηρεί αυτή τη μοναδική ικανότητα να μαγνητίζει τις αισθήσεις και να προκαλεί τη λογική, να αποκτά τελικά το νόημα που του δίνουμε, τη γοητεία που αντέχουμε και την ομορφιά που είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε.
95
Γιάννης Λυμπέρης
2017-05-14
Ήταν όπως είναι κάθε δουλειά του Ντέιβιντ Λιντς. Αλλόκοτη, αφηγηματικά παρανοϊκή και βέβαια δεν μοιάζει με τίποτε άλλο εκεί έξω.
95
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-05-12
Το νέο 'Twin Peaks' αδιαφορεί για τις συμβάσεις των άλλων σειρών αλλά και του ίδιου του παλιού του εαυτού καθώς, σαν τον κεντρικό του ήρωα, πετάει το δέρμα του και αναγεννιέται, σκηνή-σκηνή, επεισόδιο-επεισόδιο, σε κάτι εντελώς διαφορετικό, ασχημάτιστο, μαγνητιστικό.
90
Κωνσταντίνος Καντόγλου
2017-05-10
Συμβαίνει ξανά. Και συμβαίνει πιο ώριμα, πιο κατασταλλαγμένα και με μεγαλύτερη δημιουργική διαύγεια από ό,τι στο παρελθόν.
90
Δημήτρης Δημητρακόπουλος
2017-05-08
Η τρίτη σεζόν του οράματος του Ντέιβιντ Λιντς, δεν επρόκειτο ποτέ να ήταν μια απλά καταγραφή γεγονότων. Μόνο που στην πορεία απέδειξε πως η αφήγηση μιας ιστορίας δεν ήταν καν στις προτεραιότητές του γιατί, εξ ορισμού, παρακολουθούσε πολλαπλές αφηγήσεις που αθροιστικά δημιουργούσαν την ίδια την ιστορία του κόσμου, από την γέννηση μέχρι τη συνεχή του ανανέωση.
90
Γιώργος Καραλιάς
2017-05-06
Το νέο Twin Peaks πατάει πάνω κι επεκτείνει τη μυθολογία του παλιού, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει και σε νέους θεατές να το παρακολουθήσαν, χωρίς να μπερδευτούν πολύ παραπάνω από αυτούς που έχουν δει τις προηγούμενες σεζόν.
85
ΓΜ
2017-05-04
Εν έτει 2017 το Twin Peaks είναι ένα συναίσθημα και ένας κόσμος που πιστεύαμε πως είναι νεκρός, ωστόσο συνεχίζει να ζει και να στοιχειώνει τα όνειρα μας.
85
Larry Fitzmaurice, Pilot Viruet
2017-05-01
Δεν είναι καθόλου υπερβολικό, είναι απόλυτα λογικό – και αν διαφωνείτε, τότε μάλλον δεν παρακολουθείτε το Twin Peaks.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση