85 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1

Περίληψη

Η σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού δοκιμάζεται, όταν συναντούν έναν καθηγητή που ονομάζεται Dick που αποδοκιμάζει τις φαντασιώσεις και τις προκαταλήψεις τους γύρω από τον έρωτα και την μονογαμία.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Sarah Gubbins, Jill Soloway
Πρωταγωνιστούν:Kevin Bacon, Kathryn Hahn, Griffin Dunne, Roberta Colindrez
Διάρκεια:32
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
95
Ιωσηφίνα Γριβέα
2017-07-08
Μια σκυθρωπή κωμωδία για κυκλοθυμικές καταστάσεις και ανθρώπους, που όμως ξέρεις ότι στη βάση της είναι ένα οικογενειακό dramedy.
85
ΓΜ
2017-07-06
Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες και η φωτογραφία είναι κινηματογραφικού επιπέδου και μπορεί η σειρά να απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, αλλά με τον τρόπο που απαθανατίζει την έρημο και για τον ποπ τρόπο που χρωματίζει τις ακαδημαϊκές της αναζητήσεις, είναι ένα ενδιαφέρον θέαμα που ενδείκνυται για binge watching.
80
Η ομάδα του Askmen
2017-07-04
Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει προσδώσει μια πιο ανθρώπινη φύση σε ένα κλασικό δυτικό στερεότυπο, αφήνει –εσκεμμένα– τρωτά του σημεία να βγουν στην επιφάνεια, ακριβώς όμως τόσο όσο πρέπει, και κατά κάποιον τρόπο ως –ξεκάθαρα– Kevin Bacon ανατρέχει σε ρόλους του από ανεξάρτητες ταινίες του παρελθόντος.
80
Δανάη Καμζόλα
2017-07-02
Το Ι Love Dick είναι μια δυνατή σειρά με ένταση και μας φέρνει αντιμέτωπους με την τρελή ενέργεια που περιέχει μια ρομαντική εμμονή και πώς μπορούμε να την τρέφουμε συνεχώς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση