85 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Μινεσότα, 2010. Ο Έμιτ Στάσι είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου, σε αντίθεση με τον αδελφό του Ρέι, που αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Η αφελής αντιζηλία τους θα εξελιχθεί απροσδόκητα σε έναν κυκεώνα βίας και διαστροφής.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Noah Hawley
Πρωταγωνιστούν:Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis
Διάρκεια:53
96
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2017-04-18
Λίγα πράγματα εκπέμπουν πραγματική μαγεία, και το Fargo δεν είναι απλά ανάμεσα σ' αυτά: είναι ίσως το καλύτερο απ' αυτά.
90
Γεράκου Γιώτα & Στελίνα Θεοδοσοπούλου
2017-04-16
Η λατρεμένα ιδιαίτερη σειρά του Noah Hawley ξαναγύρισε φέτος για να μας δώσει άλλη μια ιστορία γεμάτη ανατροπές που βασίζεται στην ιδιοσυγκρασία των μοναδικών χαρακτήρων της.
90
Μαρία Μαρκουλή
2017-04-14
...παραμένει μυστήριο καθηλωτικής, εμβληματικής, απολαυστικής τηλε-αφήγησης.
90
LorneMalvo
2017-04-12
Το Fargo απέδειξε για τρίτη συνεχόμενη φορά ότι είναι μια από τις σταθερές αξίες του σύγχρονου τηλεοπτικού τοπίου, χαρίζοντας μας όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει με μπόνους λίγες δόσεις φιλοσοφίας!
85
Στέργιος Πουλερές
2017-04-10
Είναι η σειρά που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη να διαμορφώνει κακούς. Να τους αφήνει να ελλοχεύουν, να τους εκμυστηρεύεται τις πιο βάναυσες πραγματικότητες της ύπαρξης, να τους εναρμονίζει με μια κάθαρση, τους μεταρσιώνει στο βλέμμα του θεατή.
80
Νίκος Δρίβας
2017-04-08
Αυτό που σε κερδίζει κατευθείαν στο Fargo είναι ότι η τρίτη σεζόν δεν θέλει σε καμία περίπτωση απλά να επαναλάβει την επιτυχία που είχε η πρώτη αλλά σκοπός της είναι να διαφοροποιηθεί και με νέα... συνταγή να φτιάξει καινούργια δεδομένα.
80
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2017-04-06
Δίχασε περισσότερο από τις προηγούμενες αυτή η σεζόν της σειράς και παρότι δεν ρόλαρε ποτέ με τον τρόπο της 2ης ας πούμε, τα επιμέρους στοιχεία ενδιαφέροντός της συνεχίζουν να την κάνουν καλή τηλεόραση.
80
Γιώργος Καραλιάς
2017-04-04
Όλα τα στοιχεία τα οποία δίνουν ταυτότητα στο Fargo είναι παρόντα: το χιονισμένο τοπίο, ο μεσοαστός λευκός επιχειρηματίας, οι μικροαπατεώνες με κακο-οργανωμένα σχέδια, ο ψυχοπαθής τύπος, η έμπιστη αστυνομικός, ο «κακός» που μιλάει ευγενικά χρησιμοποιώντας όμορφες λέξεις, ακόμα κι ο κακομοίρης που πεθαίνει νωρίς.
75
ΓΜ
2017-04-02
Όχι πως δεν περνάς καλά, απλώς όλα είναι στημένα όπως τα περιμένεις και όταν τα περιμένεις και αφαιρώντας το στοιχείο του απρόβλεπτου και την εμβάθυνση σε κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αυτό που μένει είναι το εξαιρετικό στυλιζάρισμα και οι διασκεδαστικές ερμηνείας από ένα καστ που το έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση