83 με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Άλμπερτ Αϊνστάιν και διαδραματίζεται σε δυο χρόνους, στην παιδική-εφηβική ηλικία του, όπου τον γνωστό φυσικό ενσαρκώνει ο Τζόνι Φλιν και στην ώριμη ηλικία του, όπου τον υποδύεται ο Τζέφρεϊ Ρας.

Είδος:Βιογραφία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Brian Grazer, Ron Howard
Πρωταγωνιστούν:Geoffrey Rush, Johnny Flynn, Nicholas Rowe, Samantha Colley
Διάρκεια:43
90
Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
2017-06-08
Με ένα πρώτο επεισόδιο το οποίο είναι ζηλευτό καταρχάς ως παραγωγή με απίθανα set σε Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία κλπ, που εναλλάσσουν διαφορετικές εποχές, με απίστευτα κοστούμια που δηλώνουν χώρους, περιόδους, κοινωνικές τάξεις κι όλο αυτό μέσα από το απαραίτητο «γκλαμ» που οφείλει να έχει ο κινηματογράφος για να τέρπει κι οπτικά τον θεατή μιά κι είναι εικόνα κι όχι ανάγνωσμα.
90
Ηλίας Γεροντόπουλος
2017-06-06
Πατώντας πάνω στη ζωή του ονειροπόλου, θαρραλέου, ερωτιάρη Αϊνστάιν, το Genius καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα ένα απλοποιημένο μάθημα προχωρημένης φυσικής, ένα κλασικό δράμα εποχής, ένα sinderella story. Κι ανάμεσα στις γραμμές του, βγάζει προκλητικά τη γλώσσα στο ρατσισμό, το φασισμό, και το δογματισμό κάθε είδους.
80
Πέτρος Κηπουρόπουλος
2017-06-04
Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες αποφεύγουν να αγιοποιήσουν τον Αϊνστάιν, προσδίδοντάς του μια καθ’ όλα ανθρώπινη υπόσταση, γεγονός που κάνει τον τρόπο σκέψης, τις παρατηρήσεις και τις θεωρίες του να μοιάζουν ακόμα πιο ασύλληπτες.
70
Θανάσης Πατσαβός
2017-06-02
Όσοι περιμένουν μια τηλεοπτική σειρά που δοκιμάζει τα όρια του μέσου όπως συμβαίνει σήμερα με τα καλύτερα δείγματα του είδους ενδέχεται να απογοητευτούν, οι υπόλοιποι έχουν στα χέρια τους μια αξιοπρεπή ιστορική βιογραφία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση