63 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η καθημερινότητα μιας επιτυχημένης ροκ μπάντας, μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που εργάζονται σ' αυτήν. Οι παράτολμες, ρομαντικές, αστείες και συχνά συναισθηματικές ζωές των αφοσιωμένων ανθρώπων που ζουν για την μουσική και εκ των πραγμάτων έχουν γίνει μια οικογένεια.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Cameron Crowe
Πρωταγωνιστούν:Luke Wilson, Carla Gugino, Imogen Poots, Rafe Spall
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
75
Γιώργος Παππάς
2016-11-12
Έμφαση στην μουσική στο Αμερικάνικο εναλλακτικό, χιούμορ άφθονο, και κυρίως αυθεντική αίσθηση του on the road in the 2010s.
70
Γιάννης Καψάσκης
2016-11-10
Δεν είναι η σειρά που θα σε βάλει να μετράς αντίστροφα για το επόμενο επεισόδιο μετά το συγκλονιστικό cliffhanger του προηγούμενου. Είναι εκείνη που ξέρει τι είσαι. Είναι αφελής, τσαπατσούλικη, χαζούλα και λίγοι νοιάζονται αν υπάρχει.
65
Γιάννης Πετρίδης
2016-11-08
Δεν είναι κάτι το μοναδικό, αλλά βλέπεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του ροκ μια και παρουσιάζει τα παρασκήνια των ροκ συναυλιών, κάτι που ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει ζήσει όταν ήταν αρθρογράφος για το Rolling Stone.
60
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2016-11-06
Ο Κάμερον Κρόου παραμένει ένας δημιουργός που έχω πραγματικά αγαπήσει. (Το «Almost Famous» είναι, για μια σειρά από λόγους, μια από τις 10-15 αγαπημένες μου mainstream ταινίες των '00s.) Το πρόβλημα δεν είναι αυτός, το πρόβλημα είναι ότι τα χρόνια περνάνε. Το «Roadies» είναι γλυκό και αγνό, αλλά αυτό το τραγούδι παραμένει (υπερβολικά) ίδιο.
60
Ιωσηφίνα Γριβέα
2016-11-04
Πριν μας κακομάθει η τηλεόραση των τελευταίων ετών, συνηθίζαμε να δίνουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε σειρές με μέτριους πιλότους και λέμε να κάνουμε το ίδιο και με το 'Roadies'. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε μια σειρά που είναι αν μη τι άλλο προσεγμένη και πιστεύουν τόσο σ' αυτήν και ο Crowe και ο J.J. Abrams από τη θέση του παραγωγού.
50
Γιάννης Λυμπέρης
2016-11-02
Ο Κρόου παραείναι ρομαντικός, ενώ κάθε απόπειρα χιούμορ αποτυγχάνει. Όχι πως θα βαρεθείς, αλλά δεν θα θαμπωθείς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση