70 Βαθμολόγιο
με βάση 14 κριτικές
5.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
80
Νίκος Δρίβας
2016-10-20
Ο ρυθμός είναι κάπως αλλοπρόσαλλος (με την καλή έννοια) και με στρωτό αλλά και ανατρεπτικό τρόπο παράλληλα, βήμα βήμα χτίζει μια απίστευτη ένταση, με σκληρές μεν εικόνες αλλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, με εξαιρετικά γραμμένους διαλόγους.
80
Ευτυχία Μισαηλίδου
2016-10-18
Το σημαντικότερο όλων κατά τη γνώμη μου; O Negan. Με τον Governor βιώσαμε μια εσάνς ανησυχίας. Με τον Negan και με τον τρόπο που μας συστήθηκε μπορούμε επιτέλους να είμαστε σίγουροι, ότι κανένας δεν είναι ασφαλής...Τρέμω στην ιδέα του τι μπορεί να κάνει μετά. Και αυτό, φίλοι μου, μπορεί να είναι μια καταπληκτική σεζόν. Fear for The Walking Dead.
75
Γιώργος Καραλιάς
2016-10-16
Η έβδομη σεζόν δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα την παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι οδεύουμε προς μια εντυπωσιακή τελική σύγκρουση.
75
Μαρίνα Βερλέκη
2016-10-14
Το νέο επεισόδιο του THE WALKING DEAD ήταν πιο καλό από ό,τι περιμέναμε. Αλλά είχε και τα ψεγάδια του.
70
Νίκος Σταματίνης
2016-10-10
Δεν ξέρω ακόμα αν θα ενέτασσα το The Walking Dead στις ενοχικές απολαύσεις ή αν θα μίλαγα για καλή τηλεόραση. Μάλλον τείνω προς το πρώτο. Αυτό που πιστεύω, όμως, ακράδαντα και που επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά μετά την προβολή της πρεμιέρας της 7ης σεζόν της σειράς είναι ότι μπορούν να βρεθούν μικρά -αποκομμένα ίσως- διαμάντια ακόμα και μέσα στα πιο κακοζωγραφισμένα σκηνικά.
70
Γιάννης Μόσχος
2016-10-08
Σε αντίθεση με τον Governor που, ας είμαστε ειλικρινείς, κούρασε πολύ γρήγορα, ο Νέγκαν μπορεί να βοηθήσει τη σειρά να προχωρήσει μπροστά. Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν χτίζει μια δημιουργική ευκαιρία για τη συνέχεια η οποία ελπίζουμε να μη χαθεί προς τέρψιν του θυμικού του κοινού.
70
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2016-10-06
(Ο Νίγκαν) Είναι χάρτινος. Μια εφετζίδικη μαριονέτα των σεναριογράφων που παραδόθηκαν στα πιο ορμητικά και ρηχά ένστικτά τους. Αυτό συνήθως κάνει για σοκαριστική, watercooler, love-to-hate, hate-to-love τηλεόραση, όμως δεν ξέρω κατά πόσο βοηθά στη διάρκεια ζωής. Όλοι θυμόμαστε το ερώτημα για το ποιος σκότωσε τον Τζέι Αρ, αλλά κανείς δε θυμάται την απάντηση.
70
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2016-10-04
Ένας μέτριος κύκλος με βαρετά επεισόδια, που σώζεται από την ανάπτυξη του Carl...
60
Αντώνης Γκούμας
2016-10-02
Η σειρά πρέπει να επανεισάγει το στοιχείο της περιπέτειας, αντί για μακροσκελείς μονολόγους και φρέσκους νέους χαρακτήρες, περισσότερα ζόμπι και ουσιαστικότερα (στο σενάριο) και όχι ως ντεκόρ. Περισσότερα εφέ και ατμόσφαιρα, όπως τα πλάνα στις έρημες πόλεις των πρώτων κύκλων και όχι low-budget με ψυχολογικές δήθεν προεκτάσεις.
60
Aπόστολος Κίτσος
2016-10-01
Μια βασανιστικά αργή και βαρετή σεζόν (σε αντίθεση με την προηγούμενη) που δεν άρεσε και αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, τα χαμηλότερα από το 2012 και το τέλος του δεύτερου κύκλου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση