80 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.5 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ένα χαμηλόβαθμο μέλος του υπουργικού συμβουλίου των Ηνωμένων Πολιτειών γίνεται ξαφνικά Πρόεδρος της Αμερικής, μετά από μία βομβιστική επίθεση που σκότωσε τον Πρόεδρο και όλους τους υψηλότερα ιστάμενους στην ιεραρχία για την Προεδρική διαδοχή.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιβιντ Γκούγκενχαϊμ
Πρωταγωνιστούν:Κίφερ Σάδερλαντ, Νατάσα ΜακΕλχόουν, Μάγκι Κιου, Καλ Πεν
Διάρκεια:42
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2018-08-12
Περνάω καταπληκτικά βλέποντάς το.
85
Στελίνα Θεοδοσοπούλου, Γεράκου Γιώτα
2018-08-10
Ένα ενδιαφέρον πολιτικοδραματικό θρίλερ, το οποίο φαίνεται να ξέρει πώς να κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή.
80
Μαριλέλλα Αντωνοπούλου
2018-08-08
Αν έχεις να δεις Kiefer Sutherland από εποχής "24" (κάπως λογικό, δεν έχει κάνει και πολλά από τότε), να μία καλή αφορμή.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2018-08-06
Μια δυναμική νέα σειρά, με πατριωτισμό και δράση και όπως φαίνεται, με συνεχείς ανατροπές να είναι μπροστά. Ο Τζακ παίζει σαν να μην μπορεί να αποτινάξει από πάνω του το "24" και είναι απλά αδύνατον να μην το σκέφτεσαι. Τόσους πρόεδρους έσωσε, ήρθε η σειρά του.
75
Στέργιος Πουλερές
2018-08-04
Το σενάριο του David Guggenheim δεν κομίζει γλαύκας εις Αθήνας, με την έννοια ότι πρόκειται για μια ευθεία και απλή διαδρομή πλοκής. Γι΄αυτό και είναι από τις λίγες σειρές που ο πιλότος περισσότερο σε αποθαρρύνει, παρά σε κρατάει. Κάπου στα μισά του δευτέρου επεισοδίου είναι που αντιλαμβάνεσαι ότι θες να δεις γρήγορα το επόμενο. Και το επόμενο.
70
Αβραάμ Σεκέρογλου
2018-08-02
Η σειρά είναι αν μη τι άλλο διασκεδαστική και αυτό είναι που ψάχνουμε κυρίως όταν παρακολουθούμε τηλεόραση. Στην Αμερική, αν και ξεκίνησε θεαματικά, έχει ξεφουσκώσει λίγο, οπότε δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει για πολύ αλλά όσο κρατάει θα τη βλέπουμε.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση