73 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
6.5 με βάση 6 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Όταν ένα πειραγμένο πείραμα του χαρίζει υπερβολική δύναμη και άφθαρτο δέρμα, ο Λουκ Κέιτζ γίνεται φυγάς, προσπαθώντας να ξαναχτίσει τη ζωή του στο σημερινό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Όμως, σύντομα θα χρειαστεί να βγει απ' τις σκιές και να πολεμήσει για την καρδιά της πόλης, αντιμετωπίζοντας ένα παρελθόν που προσπαθούσε να ξεχάσει.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Κέο Χοντάρι Κόκερ
Πρωταγωνιστούν:Μάικ Κόλτερ, Άλφρι Γούνταρντ, Ροζάριο Ντόσον, Σιμόν Μίσικ
Διάρκεια:55
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
87
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2020-04-20
Μπορεί να μην έφτασε το ύψος της ψυχολογικής ανάλυσης που έφθασε το Jessica Jones, μπορεί να μην μάγεψε με την ανθρωπογεωγραφία του όπως το Daredevil, όμως πλάτυνε το εύρος συζητήσεων για τα θέματα που μπορεί να αναδείξει μια super hero σειρά, έδειξε πόσο αλληλένδετες έννοιες είναι οι κοινωνικοί αγώνες και η μαζική κουλτούρα.
80
Κώστας Φάρκωνας
αθηνόραμα
2020-04-18
Τί "κρατάμε", λοιπόν, από το Luke Cage; Κρατάμε τον πολύ καλό Colter. Κρατάμε την ωραία σκηνοθεσία και την απόδοση του Harlem κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά. Κρατάμε την απίθανη μουσική του - όχι απλώς από τις περισσότερο καλοδιαλεγμένες σε σειρά των τελευταίων ετών, αλλά τόσο ποιοτική ώστε ν' ακούγεται αυτόνομα με απόλαυση - κρατάμε και την ολοφάνερη διάθεση της Netflix να δώσει στην σειρά αυτή ολοδικό της στυλ και χαρακτήρα.
80
Χρήστος Ασάρβελης
Comicdom
2020-04-16
Κάποιες σεναριακές ευκολίες στα μέσα της σεζόν και η μετατόπιση σε λιγότερο ρεαλιστικές απειλές στο δεύτερο μισό, δεν είναι αρκετά για να υποβαθμίσουν την υποδειγματική δουλειά του καστ, τη σκηνοθεσία, τη μουσική υπόκρουση και τον κοινωνικό σχολιασμό που παρέχει το LUKE CAGE, μεταξύ άλλων.
80
Στέργιος Πουλερές
Reader.gr
2020-04-14
Το Luke Cage είναι η σειρά συνώνυμη του Bolt. Κάνει κακή εκκίνηση αλλά από τα 30 μέτρα και μετά δεν πιάνεται. Και αυτό το ξέρεις σε κάθε της κούρσα!
75
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2020-04-12
Αφήνοντας στην άκρη την πλοκή, έχουμε να κάνουμε με μια σπάνια περίπτωση υπερηρωικού προϊόντος που εξερευνά τη μαύρη κουλτούρα με διεισδυτική ματιά. Είναι η πιο γήινη παραγωγή της Marvel από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με τον πρώτο κινηματογραφικό «Iron Man» και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ότι αυτή η σειρά υπάρχει εκεί έξω και μάλιστα να συζητείται στο χώρο του mainstream.
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
Oneman.gr
2020-04-10
Μοιάζει να διαδραματίζεται 2-3 δεκαετίες πίσω και ο στωικός καθωσπρέπει ηρωισμός του κεντρικού του ήρωα παραπέμπει περισσότερο σε υπερηρωικό Sidney Poitier παρά σε κάτι που βρίσκεται σε άμεσο διάλογο με τον σημερινό κόσμο.
75
Σπυρόπουλος Δημήτρης
StageOne.gr
2020-04-08
Το σενάριο και η ιστορία γενικά κάνει κοιλιά από την μέση και μετά. Οι ηθοποιοί παίζουν σχετικά καλά, οι ρόλοι τους ταιριάζουν γάντι και η σκηνοθεσία επίσης βρίσκεται σε καλό επίπεδο, όπως και η μουσική. Εφέ ιδιαίτερα δεν έχει, αν και όποτε χρειάστηκαν ήταν εκεί χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό.
70
Χρήστος Τσαπακίδης
Πρώτο Θέμα
2020-04-06
Είναι μία από τις πρώτες αξιόλογες σειρές που έκαναν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν. Έχει δράση, έχει κάποιον κοινωνικό προβληματισμό (με τις επιφυλάξεις που αναφέραμε), καλές ερμηνείες και άψογο soundtrack. 
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-04-04
Αποτελεί μια πολύ καλή παραγωγή, έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, την απαιτούμενη ατμόσφαιρα και μια σοβαρή πλοκή!
50
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2020-04-02
Η σειρά δεν αξίζει το χρόνο σας, αλλά δυστυχώς αν θέλετε να δείτε και το αναμενόμενο Defenders αναγκαστικά θα πρέπει να το υποστείτε.
5.0
carelf
Μέτρια σειρά. Αδύναμο σενάριο, θεματολογία ειδικού ενδιαφέροντος και ηθοποιοί που δεν ξεπερνούν την μετριότητα. Καλοί οι υπερήρωες, αλλά από μόνοι τους δεν αρκούν

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση