84 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Quarry, ένας απογοητευμένος βετεράνος του Βιετνάμ, επιστρέφει στο σπίτι του στο Μέμφις το 1972, μόνο και μόνο για να γευτεί την απόρριψη και την αποδοκιμασία. Ένας μυστηριώδης άνδρας, που αποκαλείται ο Μεσίτης, του κάνει μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί - να εργαστεί γι' αυτόν ως εκτελεστής.

Είδος:Δράμα, Εγκλήματος, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Michael D. Fuller, Graham Gordy
Πρωταγωνιστούν:Logan Marshall-Green, Jodi Balfour, Peter Mullan, Nikki Amuka-Bird
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
90
Χριστίνα Φαραζή
2017-03-10
Διαμαντάκι του HBO που θα σε κλείσει σπίτι και θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου.
90
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2017-03-08
Καταπληκτική αναβίωση 70's πασπαλισμένη με μια πιο χαλαρή ματιά, το ''Quarry'' σε κερδίζει σε επίπεδο ερμηνείας και αργής αλλά σταθερής ροής πλοκής, κάτι που τουλάχιστον εμένα με τράβηξε. Οκτώ επεισόδια ο πρώτος κύκλος. Ακούγεται δυνατά με το πικ απ να παίζει αυτά τα 70's blues, καθώς ο Quarry ξεκινά το ταξίδι του.
85
Στελίνα Θεοδοσοπούλου, Γεράκου Γιώτα
2017-03-06
Ένα διαμαντάκι από εκεί που δεν το περιμέναμε.
80
Στέργιος Πουλερές
2017-03-04
Το Quarry είναι από τις περιπτώσεις που αν και κλισέ, έχουν κάτι το ιδιαίτερο που σε κρατάει. Ίσως να μην μπορέσεις να το συγκεκριμενοποιήσεις, να το ονοματίσεις. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ο Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν και η Τζόντι Μπαλφούρ διαθέτουν ορισμένα στοιχεία που συμβάλλουν κι αντιπαραβάλλουν στη δυναμική της σειράς.
75
Αντώνης Γκούμας
2017-03-02
Πρόκειται για μια σειρά απαιτητική από το θεατή και δύσκολα θα αρέσει στο ευρύ κοινό. Ούτε μπορεί κανείς να πει ότι το σενάριο της εντυπωσιάζει ή είναι πρωτότυπο. Έχει όμως το δικό της ξεχωριστό ύφος, που θα σε κερδίσει ή θα σε χάσει από τα πρώτα λεπτά. Προσωπικά, τη βρήκα από τις καλύτερες σειρές που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση