81 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
90
nikos fekkas
2016-12-12
Η έκτη σεζόν έχει κι αυτή πολλές δυνατές στιγμές και στα περισσότερα επεισόδια μας προετοιμάζει για την εμφάνιση ενός πολύ σημαντικού villain! Για άλλη μια φορά ξεχώρισα την Carol που ειδικά στο προτελευταίο επεισόδιο με έκανε να αγωνιώ πολύ για την τύχη της και χαρίζει μια badass σκηνή!
90
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2016-12-10
Καταφέρνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά να μας εθίσει με αναλώσιμο cast και με ρυθμούς αβέβαιους αν τελικά θέλει να έχει τη δική του πορεία από το comic.
80
Σωτηρία Παπαντωνίου
2016-12-08
Σε μια αφήγηση που ακόμα και οι βασικοί χαρακτήρες πεθαίνουν, η αγωνία και η αίσθηση του πραγματικού εντείνονται...
80
Στελίνα Θεοδοσοπούλου, Γεράκου Γιώτα
2016-12-06
Η σεζόν έδωσε μεγάλες συγκινήσεις, έθεσε γερές βάσεις για τη συνέχεια και χάρισε ένα από τα πιο επίμαχα cliffhanger της τηλεόρασης.
75
silverpapiyawn203
2016-12-04
Θέλουμε κάτι πιο ουσιώδες, καλό στήσιμο ιστορίας και περισσότερη δράση και όχι επιφανειακούς χαρακτήρες και ξεκάρφωτα γεγονότα..! Just give us the bad guy και μην φοβάστε... Ακόμα και έτσι, σας αγαπάμε.
70
Παναγιώτης Λειβαδάρος
2016-12-02
Η έκτη season παρά τα πολλά αρνητικά που έχει, είναι μια αξιοπρεπής season με μεγάλη εξέλιξη στην ιστορία και περιέχει όλα τα στοιχεία που το «Walking Dead» σε έχει κρατήσει τόσα χρόνια και συνεχίζεις να το βλέπεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση