83 Βαθμολόγιο
με βάση 21 κριτικές
9.3 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Η Neve Campbell, ο Colm Feore και ο Joel Kinnaman συμμετέχουν στον τέταρτο κύκλο του πολιτικού δράματος.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Beau Willimon
Πρωταγωνιστούν:Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Nathan Darrow
Διάρκεια:55
94
Δημήτρης Χαλάτσης
2016-03-20
Η σειρά παραμένει πολύ διασκεδαστική παρά τις όποιες ατέλειες στην πλοκή ενώ τελειώνει με ένα πολύ δυνατό cliffhanger που μας κάνει να ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν.
90
Νίκος Γιακουμέλος
2016-03-18
Tο House of Cards, τράβηξε πάλι την ανηφόρα, και εμείς απομείναμε να περιμένουμε την πέμπτη (και τελευταία;) σεζόν του σε αναμμένα κάρβουνα. Μέχρι τότε θα μας στοιχειώνει το τελευταίο καρέ τους ζεύγους Underwood, ως μία από τις καλύτερες σκηνές που έχει βγάλει ποτέ η τηλεόραση, ακόμα και σε αυτή την χρυσή εποχή...
90
Στέργιος Πουλερές
2016-03-16
Είναι η σεζόν που επαναπροσδιορίζει τη σειρά και προσωπικά η καλύτερη σεζόν από όλες. Θα περίμενε κανείς ότι το House of Cards δεν θα μπορούσε να πάει παραπάνω, όμως το καταφέρνει και μας το χαλάει για κάθε επόμενη σειρά που θα βλέπουμε.
85
Δημήτρης Καραθάνος
2016-03-14
Το ορμέμφυτο της επιβίωσης ενάντια στις συνθήκες και η χωρίς όρια φιλοδοξία είναι το τελετουργικό ζευγαρώματος αυτού του κυνικού αντρόγυνου. Οι Underwood αξίζουν ο ένας στον άλλο. Τηλεόραση για δυνατές συγκινήσεις.
85
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2016-03-12
Πολύ καλή σεζόν. Μάλλον η πιο απίθανη, η πιο εξωφρενική, η πιο καλή της σειράς. Όλης, ναι. Άντε και του χρόνου. Με ό,τι έχει απομείνει όρθιο.
80
Κώστας Φάρκωνας
2016-03-10
Αυτή η πολυπλοκότητα σε άλλες σειρές δημιουργεί προβλήματα, στο νέο House of Cards όμως αποδεικνύεται εν τέλει θετικότατη: μετά τα πρώτα 2 ή 3 επεισόδιά του αποκτά ρυθμό τέτοιο, με τόσα να συμβαίνουν παράλληλα, ώστε ο θεατής δεν... "πέφτει στο τέλμα" της υπερανάλυσης ψυχοσύνθεσης που είχαμε στον περασμένο κύκλο.
80
Γιάννης Λυμπέρης
2016-03-08
Η σεζόν 4 είναι σίγουρα ανώτερη της 3ης -που δίχασε κόσμο- και διαφορετική από τις δύο πρώτες, στο γεγονός ότι είναι πιο σφιχτοδεμένη η πλοκή, χωρίς πολλές έξτρα ιστορίες που πρέπει να παρακολουθούμε. Όλοι οι νεοφερμένοι χαρακτήρες, εξυπηρετούν την ιστορία, χωρίς να είναι διακοσμητικοί.
80
Σταύρος Διοσκουρίδης
2016-03-06
Οι χαρακτήρες που προστίθενται είναι παρόμοιοι σε όλους τους κύκλους. Αδίστακτοι επικοινωνιολόγοι, σταυροφόροι δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες που τους τσαλαπατά η εξουσία και κάποια τρίτα ερωτικά πρόσωπα. Και τι το σώζει; Και γιατί έχει τέτοια απήχηση; Η απάντηση είναι απλή κάθε χρόνο: ο Kevin Spacey ως Φρανκ Άντεργουντ.
75
Αγγελική Στελλάκη
2016-03-04
Τα πρώτα έξι επεισόδια με κούρασαν και μου φάνηκαν ουσιαστικά μία επανάληψη όλων αυτών που βλέπαμε επί τρεις σεζόν. Από τη μέση και μετά, όμως, η σειρά αποδεικνύει ότι δεν έχει χάσει τη φόρμα της: εξαιρετικό κείμενο, ενδιαφέρουσα σκηνοθετική ματιά, συναρπαστικές εξελίξεις.
70
Nytse Jam
2016-03-02
Η 4η σεζόν κρατάει την ουσία της σειράς, τις unsettling στιγμές και τον κυνισμό, χάνει όμως απ'το ότι τελικά δεν τολμάει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα: να χωρίσει το Προεδρικό ζεύγος και να τους γυρίσει τον έναν εναντίον του άλλου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση