69 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
8.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Η σειρά ακολουθεί τον Γκας και την Μίκι στην περιήγησή τους στις χαρές και τις λύπες της οικειότητας, της δέσμευσης και των άλλων πραγμάτων που ήλπιζαν να αποφύγουν. Έχοντας πρόσφατα τερματίσει τις αντίστοιχες δυσλειτουργικές σχέσεις τους, ο Γκας και η Μίκι γνωρίζονται τυχαία σε ένα ψιλικατζίδικο και προσπαθούν παρέα να γιατρέψουν τις ραγισμένες καρδιές και το εγώ τους.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Judd Apatow, Paul Rust,Lesley Arfin
Πρωταγωνιστούν:Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty
Διάρκεια:35
80
Δανάη Καμζόλα
2017-12-16
Είναι μια μορφή σχέσης που εναντιώνεται στην αγάπη που −όλως περιέργως− καταλήγει να λειτουργεί.
80
Μαριλέλλα Αντωνοπούλου
2017-12-14
Αν ακούς Judd Apatow και σκέφτεσαι ωραία πράγματα, τότε εδώ είσαι.
80
Margarita Grammatikou
2017-12-12
Το κακό timing, οι ασύμφωνοι χαρακτήρες και η ανωριμότητα των 30 και κάτι κάνουν την τέλεια ιστορία αγάπης.
75
yellowpapiyawn
2017-12-10
Είναι αστεία κι αληθινή και ιδιαίτερη.
70
Αγγελική Στελλάκη
2017-12-08
Ενώ, όμως, σε σειρές όπως το Girls ή σε ταινίες σαν το Trainwreck μπορούσαμε να συμπάσχουμε με την κεντρική ηρωίδα, εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά: ναι, μεν η Μίκι είναι ο πιο καλογραμμένος χαρακτήρας της σειράς (την ερμηνεύει η Τζίλιαν Τζέικομπς του Community), αλλά ταυτόχρονα το κοινό δυσκολεύεται να μπει στη θέση της και να κατανοήσει γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι (ο Γκας και η Μίκι) θα έπρεπε να είναι μαζί.
60
Γιάννης Μόσχος
2017-12-06
Tο «Love» λειτουργεί μια χαρά στο πλαίσιο του binge-watching και αναδεικνύει το ταλέντο της Τζίλιαν Τζέικομπς στη δραμεντί, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει έξω από αυτή τη λογική και δεν προσφέρει τίποτα συνταρακτικό που δεν έχουμε ξαναδεί ή που θα θυμόμαστε, εκτός μόνο ένα τραγούδι για το «Carlito's Way» που θα σας κολλήσει για μέρες.
60
LorneMalvo
2017-12-04
Σε γενικές γραμμές, έχουμε να κάνουμε με μια σειρά η οποία προσπαθεί να κάνει κάτι το διαφορετικό, αν και δεν τα καταφέρνει πάντα τόσο καλά. Οι ερμηνείες είναι καλούτσικες και η σκηνοθεσία τίποτα το τρομερό. Αν λοιπόν θέλετε να περάσετε ευχάριστα πέντε περίπου ώρες και αν αντέχετε τις ψιλοσουρεαλιστικές καταστάσεις, αυτή η σειρά είναι για σας.
50
Τατιάνα Τζινιώλη
2017-12-02
Kαταλαβαίνω πως ξεκίνησα τη σειρά κάπως προκατειλημμένη και με δεδομένο ότι δε βρίσκω καν αστείες τις "κωμωδίες" του Apatow. Οπότε, αν δε συμφωνείς μαζί μου σου συστήνω να τη δεις γιατί έχει αποσπάσει πληθώρα καλών κριτικών στο διαδίκτυο. Αν πάλι, ούτε εσύ καταλαβαίνεις γιατί το Hollywood τον προσκυνά ως βασιλιά της κωμωδίας, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση