85 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5

Περίληψη

Η ξαφνικά άφραγκη και εντελώς παλαβή οικογένεια Μπλουθ, συνηθισμένη σε έναν άστατο και πολυδάπανο τρόπο ζωής, δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι ο πατέρας βρίσκεται στη φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες και λογιστικά μαγειρέματα, φροντίζοντας μάλιστα να απολαμβάνει το κάθε του λεπτό!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Mitchell Hurwitz
Πρωταγωνιστούν:Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Jeffrey Tambor
Διάρκεια:22
93
mandipl 
2015-09-12
Οι διάλογοι πολύ γρήγοροι και καυστικοί (αν δεν ξέρετε καλά αγγλικά δεν θα πιάσετε τα μισά αστεία), ενώ το χιούμορ είναι τόσο black που μόνο στο «Παντρεμένοι με Παιδιά» έχουμε ξαναδεί.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
2015-09-10
Βιτριολική κωμωδία που τραβάει την αδιανόητη γραμμή που ενώνει τον ντανταϊσμό με την σάτιρα της ποπ κουλτούρας, αυτό το μνημείο ανίερου χιούμορ έβαλε βόμβα στην καρδιά όλων όσων θεωρεί ταμπού η Αμερικάνικη κοινωνία (και κατ'επέκταση τηλεόραση), μην αφήνοντας σύμβαση, θεσμό ή κλισέ θεματική όρθια.
90
ANDIPS13
2015-09-08
Τρομερά έξυπνη σειρά με πολύ καλές ερμηνείες, βιτριολικό χιούμορ, πολλές εναλλαγές, αμέτρητες αστείες και γραφικές καταστάσεις που τις θυμάσαι για καιρό.
80
Μαριάννα Μιχαλόχρηστα
2015-09-06
Έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της Αμερικής και όχι άδικα.
80
manjiki
2015-09-05
Θέλει κάποιο επίπεδο geekiness, μερική γνώση αυτού που λέμε "pop culture" ή μία δόση συμπάθειας προς την παρωδία και τη σάτιρα ή τουλάχιστον να ξέρει ποιό είναι το Star Wars Kid, για να καταλάβει κανένας το χιούμορ της σειράς και το πόσο πολύπλευρο είναι.
80
Caroline Treize
2015-09-04
Η ατμόσφαιρα της σειράς δεν περιγράφεται, δυστυχώς, είναι ένα μοναδικό μείγμα από έξυπνο χιούμορ, με γενναίες δόσεις αμηχανίας, εσωτερικών αστείων, και εξωφρενικούς χαρακτήρες που πραγματικά σε φτάνουν στα άκρα.
80
Ο Μικρός Λεμπόφσκι
2015-09-02
Το μεγαλύτερο μέρος της κωμωδίας προέρχεται από τις ιδιορρυθμίες των χαρακτήρων (οι Cera, Arnett και Cross είναι απολαυστικοί στους ρόλους τους) και από την αποδόμηση της οικογενειακής δομής μέσω οικογενειακών ανταγωνισμών, άλυτων οιδιπόδειων συμπλεγμάτων, κρίσεων προσωπικής ταυτότητας και παιδικών τραυμάτων.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση