80 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Ένα τρομερό έγκλημα διαπράττεται στην τελετή μύησης μελών σε μια γυναικεία αδελφότητα του κολεγίου Wallace το 1995. Είκοσι χρόνια μετά το κολέγιο συγκλονίζεται από μια σειρά δολοφονιών, που σχετίζονται με εκείνο το γεγονός. Κάποιος ζητάει εκδίκηση για το ένοχο παρελθόν.

Είδος:Κωμωδία, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ράιαν Μέρφι, Μπραντ Φάλτσακ, Ίαν Μπρέναν
Πρωταγωνιστούν:Έμα Ρόμπερτς, Σκάιλερ Σάμουελς, Λία Μισέλ, Γκλεν Πάουελ
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
100
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2015-10-20
Καταπληκτικό dark horror touch, με countdown για το enormous cast, και το Scream Queens κάνει τη τεράστια διαφορά σε ένα flat τηλεοπτικό πεδίο χωρίς έμπνευση και ενθουσιασμό, τουλάχιστον σε ότι νέα σειρά είδα ως τώρα.
90
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2015-10-18
Η απόλαυση δημιουργείται πάνω στην υπερβολή, τον κοφτερό λόγο και την αυτοαναφορικότητα και συντηρείται από σκηνή σε σκηνή σαν μια παρατεταμένη άσκηση ταχύτητας και ισορροπίας. Το γέλιο γίνεται ένα με την αηδία, το σοκ γίνεται ένα με το facepalm, το καλό γίνεται ένα με το κακό.
80
Βίδος Κοσμάς
Το Βήμα
2015-10-16
Η αγωνία και η κωμωδία συναντώνται ξανά και ξανά σε ένα από τα πιο εξωφρενικά τηλεοπτικά σενάρια που έχουν γυριστεί τα τελευταία χρόνια. Το βίαιο έγκλημα γίνεται η αφορμή για μια κατάδυση στις πιο trash γωνιές της ανθρώπινης ψυχής.
80
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2015-10-14
Το «Scream Queens» είναι φτιαγμένο από όλα εκείνα τα συστατικά του αφελούς teen slasher, τα οποία καλούν τον φανατικό χαρντοκορά να απαξιώσει τη σειρά, ενώ την ίδια στιγμή θα... την παρακολουθεί με φανατισμό, κρυφά, στο σπιτάκι του, ουρλιάζοντας σα μικρό κοριτσάκι από χαρά, κάθε φορά που το countdown των πτωμάτων θα αυξάνεται.
80
Τατιάνα Τζινιώλη
Nou-Pou.gr
2015-10-12
Εκεί, στο Fox έχουν τον Ryan Murphy ως βασιλιά και δεν το κρύβουν. Φτάνει μόνο να δεις την παραγωγή του Scream Queens για να ...σου πέσει το σαγόνι. Εξαιρετική σκηνοθεσία, επιβλητική ατμόσφαιρα και ένα μαύρο χιούμορ που δεν μπορεί να μη λατρέψεις.
80
Anna Kioumourtzi
Savoir Ville
2015-10-10
Είναι μια σειρά που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις και αυτό διότι η υπερβολή που την περιβάλλει από την αρχή μέχρι το τέλος αποτελεί τόσο το γόητρο όσο και το στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να την απεχθάνεσαι.
80
Γιώργος Καστέλλης
TVfreaks
2015-10-08
Τo "Scream Queens" χρησιμοποιεί το όχημα της ακίνδυνης παρωδίας για να παραδώσει μια αιχμηρή κοινωνική σάτιρα, που θέλει να καταδείξει πως τα social media είναι το σύγχρονο «Κολοσσαίο» και οι κανιβαλιστικές διαθέσεις την ανθρωπότητας ακόμα στην θέση τους.
75
Κωνσταντίνα Παπαθεοδώρου
MAXMAG
2015-10-06
Η μοναδική μίξη dark humor με τον τρόμο, αλλά και το κλίμα του κολεγίου και των αδελφοτήτων μπορούν να σας κάνουν να δείτε το όλο θέμα με ενδιαφέρον.
70
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2015-10-04
Το «Scream Queens» μπορεί πολύ εύκολα να ξεχειλώσει την ιστορία και να γίνει παρωδία του εαυτού του, κάτι το οποίο συμβαίνει ήδη κατά διαστήματα αφού οι ισορροπίες ανάμεσα στο καλό και το κακό είναι πολύ οριακές όταν μιλάμε για τον Μέρφι. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση Έμμα Ρόμπερτς είναι πάντως πιο διασκεδαστική από ποτέ και μπορεί να τραβήξει μόνη της τη σειρά στην πλάτη της, ενώ και η Τζέιμι Λι Κέρτις δείχνει ανανεωμένη και η σχέση αυτών των δύο μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέροντα ενσταντανέ μέσα στη σεζόν.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2015-10-02
Η σειρά είναι ξεκάθαρα μια μαύρη κωμωδία ακραίων καταστάσεων οπότε όποιος περιμένει να δει μια ιστορία με ρεαλισμό, λογική, αγωνία και γενικότερα ίχνος σοβαρότητας θα απογοητευτεί!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση