Μία Ημέρα(2024)
(One Day)  

76 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
8.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Έμα Μόρλεϊ και ο Ντέξτερ Μέιχιου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Είδος:Δραματική Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Νικόλ Τέιλορ
Πρωταγωνιστούν:Αμπίκα Μοντ, Λίο Γούνταλ, Έσι Ντέιβις, Άμπερ Γκράπ
Διάρκεια:19-39
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Τάνια Σκραπαλιώρη
Athens Voice
2024-02-20
Αξιόλογο και πολύ χρήσιμο χιούμορ, σπιρτάδα και ρυθμός (βοηθάει σε αυτό και η μικρή διάρκεια των επεισοδίων), καλογραμμένοι διάλογοι που καταφέρνουν να ξεπεράσουν σχεδόν όλους τους κλισέ σκόπελους των ρομαντικών κλισέ, συμπεριληπτικότητα που δεν «φωνάζει» και για αυτό ακριβώς ίσως λειτουργεί άψογα.
80
Ελισσαίος Βγενόπουλος
Cityportal.gr
2024-02-18
Συνολικά, το «Μια Μέρα» είναι μια συγκινητική μίνι σειρά που αποτυπώνει με όμορφο και τρυφερό τρόπο την ουσία του μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς. Με καλές ερμηνείες και λιτή κινηματογράφηση, είναι ένα must-watch για τους λάτρεις του ρομαντισμού της λιτής αφήγησης, του έρωτα και της φιλίας.
80
Νεφέλη Παυλάτου
Esquire
2024-02-16
Αν δεις το One Day, να είσαι ψυχολογικά έτοιμος για ένα χτύπημα στο στομάχι, για να κλάψεις. Και να το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου, γιατί, αν συμβεί, σημαίνει πως είναι καιρός να πάψεις να σου αρνείσαι το θετικό.
80
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
IGN Greece
2024-02-14
Βλέποντας το "One Day" με απόλυτη άγνοια για την ταινία και το βιβλίο που προηγήθηκαν, ξεκίνησα με λίγες απαιτήσεις, αλλά η σειρά έδινε όλο και περισσότερα σε κάθε επεισόδιο, μέχρι την εκρηκτική της κορύφωση. Ακόμα και αν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δείτε.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2024-02-12
«Μεγαλώσαμε μαζί», λέει σε κάποια στιγμή ο Ντέξτερ στην Έμα συνοψίζοντας την παράλληλη (μέχρι να γίνει κοινή) διαδρομή τους. Καλού κακού πάντως, αν φτάσετε μέχρι το τέλος, έχετε πρόχειρα και τίποτα χαρτομάντιλα γιατί μπορεί να χρειαστούν.
80
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά
POPAGANDA
2024-02-10
Ήταν το απόλυτο binge watching και σε αυτό βοήθησε ότι κάθε επεισόδιο είναι σαν σφηνάκι.
80
Δήμητρα Πραντάλου
Provocateur
2024-02-08
Η rom-com είναι ένα διαμαντάκι.
70
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2024-02-06
Ένα θα σου πω: αν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο και έχεις νιώθει τις τύψεις των ευκαιριών που πέταξες για να τον ζήσεις (να μοιραστείς μαζί του το χρόνο σου, να δείξεις την αγάπη σου για εκείνον), κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μη το δεις.
60
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2024-02-04
Το «One day» στοχεύει σε μια ισορροπία ανάμεσα στο μοιραίο ειδύλλιο και στο γειωμένο δράμα της καθημερινότητας των millennials, μέσα από δύο ήρωες που επιμένουν ότι είναι απλώς φίλοι και πείθουν και τους εαυτούς τους γι' αυτό.
50
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2024-02-02
Το "One Day" δεν με άφησε συγκλονισμένη, ούτε καν συγκινημένη. Ίσως η εκ των προτέρων γνώση του τέλους δεν μου επέτρεψε να αφεθώ πλήρως.
8.0
jeannebal
Καμία σχέση με την ταινία. Η σειρά είναι πολύ καλύτερη.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση