79 Βαθμολόγιο
με βάση 19 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

O Αντώνης είναι ένας φιλήσυχος τσαγκάρης, ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Κάτια Κισσονέργη
Πρωταγωνιστούν:Πάνος Βλάχος, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Θοδωρής Κατσαφάδος
Διάρκεια:40
90
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου
IGN Greece
2024-01-20
Μια συγκλονιστική ελληνική τηλεοπτική μεταφορά για μια συγκλονιστική υπόθεση μαζικής δολοφονίας, το "17 Κλωστές" είναι ένα τηλεοπτική αριστούργημα από τον Σωτήρη Τσαφούλια που θα αφήσει εντυπώσεις τόσο για τις ερμηνείες του όσο και για το μεγαλείο της παραγωγής του.
80
Βασιλεία Καλαφάτη
αθηνόραμα
2024-01-18
Στην πρώτη του δουλειά σε μια σειρά εποχής, ο Σωτήρης Τσαφούλιας "ξεκλειδώνει" μια ακόμα δεξιότητά του και καταφέρνει να δημιουργήσει έναν αληθοφανή μυθοπλαστικό κόσμο, αξιοποιώντας τον ρεαλισμό χωρίς να ευτελίζει τα συστατικά του, όπως πχ. τις έμφυλες δυναμικές.
80
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
Athens Voice
2024-01-16
Από την πρώτη κιόλας σκηνή του πρώτου επεισοδίου «Να σε θυμούνται όλοι», που παρακολουθήσαμε σε ειδική προβολή, καταλαβαίνεις πώς πρόκειται για μια σειρά που μόνο και μόνο από άποψη σκηνοθεσίας έχει «πολλά να πει». Τόσο σε αυτό, όσο και στο δεύτερο επεισόδιο «Η συμβουλή του Δασκάλου», υπάρχει ένα παιχνίδι χρόνου, μία αντίφαση στο παρόν και στο μέλλον, στην ανεμελιά και την εξαθλίωση, στον έρωτα και το μίσος.
80
Γεωργία Καρκάνη
Marie Claire
2024-01-14
Για ακόμα μία φορά μετά το «Έτερος Εγώ» ο Σωτήρης Τσαφούλιας επενδύει στο εύστοχο casting και αφήνει το ταλέντο κάθε ηθοποιού να ξεδιπλωθεί, χωρίς να επιχειρεί να επιβάλει κάποιο προσωπικό σκηνοθετικό όραμα.
80
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2024-01-12
Μια σειρά τρομερά προσεγμένη όσον αφορά την εποχή, υψηλής παραγωγής, στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και απόγονοι των θυμάτων. Αν κάτι θέλουν μας υπενθυμίσουν οι 17 Κλωστές είναι ότι η κοινωνία γεννά τέρατα και μετά τα κατηγορεί για την γέννησή τους.
80
Δημήτρης Πάντσος
POPAGANDA
2024-01-10
Αν με βάλεις πάντως να διαλέξω ένα χαρακτηριστικό σε αυτή τη σειρά, τον καλύτερο μου δηλαδή, θα πάω αλλού. Σε αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο που χρησιμοποιεί ο Τσαφούλιας για να σου δίνει σε κάθε επεισόδιο στοιχεία από την τελική σκηνή του φόνου. Στη αρχή ηχητικά. Και μετά οπτικά. Και καπάκι η έγνοια που έχει για τα locations του.
80
Δήμητρα Πραντάλου
Provocateur
2024-01-08
Σκηνοθεσία, σενάριο, ερμηνείες. Το πρώτο επεισόδιο μας επιβεβαίωσε πως είναι ένα στιβαρό true crime story που θα μας κολλήσει.
80
Κατερίνα Μπούσιου
Queen.gr
2024-01-06
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ξεπερνά την επιτυχία του «Έτερος Εγώ» και το καστ που πολύ προσεκτικά επέλεξε για να χτίσει τον τηλεοπτικό κόσμο του νέου του ψυχολογικού θρίλερ, είναι άξιο θαυμασμού.
80
Κωνσταντίνος Αντωνάτος
yupiii.gr
2024-01-04
Να το δείτε, χθες.
60
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2024-01-02
Αν οι «17 κλωστές» κερδίσουν το στοίχημα, θα είναι γιατί θα επικρατήσει το στοιχείο του «crime story», που σπανίζει στην ελληνική τηλεόραση, έναντι της οικογενειακής ίντριγκας που δεν προσφέρει κάτι καινούργιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση