91 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
9.7 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Θέλοντας να εκδικηθεί όσους την έκαναν παρία στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο, μια μαχήτρια ανοίγει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για να βρει τη μοίρα της.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άμπερ Νοϊζούμι, Μάικλ Γκριν
Πρωταγωνιστούν:Μάγια Έρσκιν, Μπρέντα Σονγκ, Κένεθ Μπράνα, Τζορτζ Τακέι
Διάρκεια:35-63
100
Κυριάκος Αθανασιάδης
Athens Voice
2023-12-12
Αν αγαπάτε τα κινούμενα σχέδια, ή την Ιαπωνία και τις παραδόσεις της, ή τις πολεμικές τέχνες, ή τις περιπετειώδεις ταινίες-σειρές, δείτε το οπωσδήποτε. Αν, δε, σας αρέσουν ΟΛΑ αυτά, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκστασιαστείτε — όπως εμείς.
90
Βασίλης Σπανός
Avopolis Music Network
2023-12-10
Το Blue Eye Samurai, στα 8 επεισόδιά του καταφέρνει πολλά περισσότερα από πολλές σύγχρονες σειρές και ταινίες που έπεσαν στην παγίδα της φθηνής πολιτικής ορθότητας και χαντάκωσαν τις αρχικές τους προθέσεις και το ίδιο τους το περιεχόμενο. Και το κάνει με τρόπο συναρπαστικό, άκρατα ψυχαγωγικό και αληθινά συγκινητικό.
90
Nikos Vel
Lord of the Series
2023-12-08
Το Blue Eye Samurai είναι αποτέλεσμα μίας εξαιρετικής δουλειάς. Μία πραγματική άψογη anime σειρά, που δεν θες να τελειώσει.
90
Νίκος Γιακουμέλος
Smassing Culture
2023-12-06
Με ένα θυελλώδες animation, μείξη 2D και 3D, στον πυρήνα του, πέρα από τις εντυπωσιακές μάχες, το σεξ και τη βία, το Blue Eye Samurai είναι μια ιστορία για τον Άλλον και τα όρια που αυτός είναι διατεθειμένος να ξεπεράσει για να ενταχθεί σε μια κοινωνία που τον απορρίπτει με όλη της τη θέληση.
90
Αντώνης Παυλίδης
Unboxholics.com
2023-12-04
Το Blue Eye Samurai, ανήκει σίγουρα στις καλύτερες anime σειρές της φετινής χρονιάς. Ο ρυθμός της πλοκής είναι τόσο μεταδοτικός που σε ωθεί να πατάς το play για το επόμενο επεισόδιο μέχρι το ανατρεπτικό φινάλε.
85
Μαριάντζελα Παπαχρήστου
IGN Greece
2023-12-02
Εξαιρετικό cast πολλών αστέρων, υπέροχα σκηνικά και καθηλωτική βία συνθέτουν τον δρόμο της Misu και το ταξίδι προς την εκδίκηση είναι ένα πιάτο που θες να το τελειώσεις μέσα σε μια μέρα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση