87 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

To Twin Peaks είναι μια ειδυλλιακή μικρή πόλη στην Αμερική κοντά στα σύνορα με τον Καναδά. Η ζωή των κατοίκων κυλά φαινομενικά ήρεμα μέχρι τη στιγμή που μια νεαρή κοπέλα, η Laura Palmer (η πιο δημοφιλής κοπέλα στο τοπικό λύκειο και γενικά στην πόλη) βρίσκεται δολοφονημένη. Την υπόθεση καλείται να διαλευκάνει ο ειδικός πράκτορας του FBI Dale Cooper, ένας πανέξυπνος αλλά ιδιόρρυθμος τύπος. Κατά τη διάρκεια των ερευνών θα ανακαλύψει ότι κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι όλοι στο Twin Peaks έχουν κρυμμένα βρώμικα μυστικά.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Mark Frost, David Lynch
Πρωταγωνιστούν:Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook
Διάρκεια:47
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
100
Aris Loukisas
2016-10-10
Η ηθοποιία είναι απόλυτα ομοιογενής και ισορροπημένη και δίνει στην όλη αίσθηση της σειράς και στο καλτ στοιχείο και στην αρχή αν και φαίνεται να είναι υπερβολική πολλές φορές παραπέμπει σε θέατρο και αυτό είναι ένα θετικό σχόλιο που δεν νομίζω να έχω κάνει ξανά σε οποιοδήποτε παραγωγή.
95
kKKK
2016-10-08
Ό,τι και να πώ δεν θα είμαι αντικειμενικός γιατί είναι η αγαπημένη μου σειρά. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να τη δεί κάποιος ακόμη κι αν δεν γουστάρει τις παλιές σειρές,ακόμη κι αν ξέρει ότι η σειρά δεν έχει τέλος.
90
Θάνος Αρμάγος
2016-10-06
Διαθέτει μια μυστηριακή δύναμη που είναι ικανή να σε κάνει να θέλεις να συζητήσεις τα όσα μόλις έχεις παρακολουθήσει και να βουτηχτείς ξανά σε αυτόν τον ονειρικό, σουρεαλιστικό και δυστοπικό κόσμο.
80
Νίκος Δρίβας
2016-10-04
Στο σύνολο της, το »Twin Peaks» είναι μία σειρά που δύσκολα κάποιος δεν θα κολλήσει μαζί της, με εξαιρετικές ερμηνείες, απαράμιλλη σκηνοθετική ποιότητα, όπως και ένα πέπλο μυστηρίου που ποτέ δεν εγκαταλείπει το σκοτεινή κοινωνία του »Twin Peaks».
70
JohnMad
2016-10-02
Η αφήγηση δεν είναι τόσο στιβαρή και κομψά δομημένη, οι εξελίξεις είναι βραδύτερες, το υπερφυσικό στοιχείο μετατοπίζεται σταδιακά στο προσκήνιο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση