88 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
6.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
95
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2015-09-07
Και αν το death toll στον πέμπτο κύκλο ήταν πιο low απ' τους προηγούμενους πόνεσαν περισσότερο καθώς μετά από 5 seasons δεν θέλεις να φύγει κανένας ή περιμένουμε να φύγουν όλοι καθώς το Walking Dead έχει τον τρόπο να μιλά στις bloodthirsty ορέξεις μας.
90
nikos fekkas
2015-09-04
Με άφησε ευχαριστημένο σε όλα τα επεισόδια και ακόμα κι αν ρίχνει κάπως τους τόνους στα τελευταία όπου οι ήρωες εγκαθίστανται στην Alexandria δεν με κούρασε στιγμή!
80
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
2015-09-02
Σ' αυτή τη season, η εξέλιξη των χαρακτήρων φαίνεται να έχει αποκτήσει καίρια σεναριακά στηρίγματα ενώ οι υποπλοκές συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο μιας ιστορίας που από το mid-season διάλειμμα της και μετά, έχει κατευθυνθεί σε μονοπάτια φιλοσοφικού στοχασμού πάνω στην επιστροφή των στρατιωτών από τον πόλεμο και της ένταξης τους στην κοινοτική κανονικότητα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση