87 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
6.0 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Περίληψη

Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes (Andrew Lincoln), κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Είδος:Δράμα, Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Frank Darabont
Πρωταγωνιστούν:Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus
Διάρκεια:44
100
nikos fekkas
2015-09-12
Αυτή η σειρά όσο πάει με κάνει να την αγαπάω ακόμα περισσότερο καθώς συνδυάζει τρόμο και δράμα σε γερές δόσεις! Με την πολύ καλή ανάπτυξη των χαρακτήρων σε κάνει να τους συμπαθείς και έπειτα στους στερεί,και αυτό προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο για ένα θρίλερ που προσπαθεί να προσφέρει ουσιαστικό τρόμο!
100
Aris Loukisas
2015-09-10
Μια πολύ καλή σειρά που έχει υπέροχη κατανομή πόρων και απίστευτο βάθος, κάτι που λείπει σίγουρα από πολλές σειρές σήμερα ενώ παράλληλα υπάρχει άπειρο αντικείμενο από πλευράς σεναρίου και διαλόγων.
95
Μάριος Συλαϊδόπουλος
2015-09-08
Το swing συναισθημάτων βλέποντας κάποιος το Walking Dead σίγουρα θα το έχει περάσει καθώς ένας αδιάφορος τέταρτος κύκλος Ολοκληρώθηκε με ένα καταπληκτικό mid season finale-δες προηγούμενη ανάρτηση-που σε ένα επεισόδιο και μόνο κατάφερε να ξαναφέρει πίσω όσους είχαν απογοητευτεί από την slow πορεία της σειράς.
85
Ιωάννα Παπαγεωργίου
2015-09-06
Με υπομονή, ευλάβεια και ανοιχτό μυαλό, παράλληλα με την ατρόμητη εξέλιξη του χαρακτήρα καθενός από τον πρωταγωνιστικό πυρήνα έδωσε το χώρο και το χρόνο σε περισσότερο ή λιγότερο δευτερεύοντες ήρωες να αποκαλύψουν όλο το βάθος και την πολυπλοκότητά τους, όλες τις φωτεινές και σκοτεινές ατραπούς της ψυχής τους, πριν τους αποχαιρετήσει, οριστικά και μη.
80
Τάσος Σαμπάρ
2015-09-04
Στην ερώτηση λοιπόν αν κατάφερε να με κρατήσει στους φαν τις και να μην την drop-αρω θα απαντήσω, ότι το Walking Dead έφτασε κοντά στον γκρεμό, αλλά τα κατάφερε και έφτιαξε ένα τέλειο μισό κύκλο και τις βάσεις για την συνέχεια.
60
Κατερίνα Χατζηαναστασίου
2015-09-02
Ο τέταρτος κύκλος σε ορισμένες στιγμές του ήταν στάσιμος και αρκετά βαρετός. Περιμέναμε ότι οι εσωτερικές αναμετρήσεις των ηρώων θα ήταν μεγαλύτερες, ότι τα επεισόδια θα γινόντουσαν πιο εξομολογητικά και θα μαθαίναμε περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση