77 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
8.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ένα αεροπλάνο προσγειώνεται με κλειστά τα φώτα και σφραγισμένες τις πόρτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κένεντι. Ο επιδημιολόγος Εφραίμ Γκουντγουέδερ και η ομάδα του καλούνται να εξερευνήσουν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα ιού, χαρακτηριστικό γνώρισμα του οποίου είναι ένα αρχαίο στέλεχος του βαμπιρισμού. Καθώς η επιδημία εξαπλώνεται, ο Εφραίμ, η ομάδα του και κάποιοι Νεοϋορκέζοι ρίχνονται στη μάχη για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Τσακ Χόγκαν
Πρωταγωνιστούν:Κόρεϊ Στολ, Ντέιβιντ Μπράντλι, Κέβιν Ντουράντ, Τζόναθαν Χάιντ
Διάρκεια:43
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Γιώργος Κόσσυφας
ΣΚΡΑ-punk
2020-09-20
Ισορροπώντας δημιουργική ελευθερία και υψηλού επιπέδου οπτικά προϊόν, ο Ντελ Τόρο μας προσφέρει ένα από τα καλύτερα δημιουργήματά του στη μικρή οθόνη. Η τηλεοπτική επανάσταση των τελευταίων χρόνων αξίζει μόνο και μόνο για δουλειές όπως το The Strain. Αφεθείτε.
90
Ιωάννα Παπαγεωργίου
FreeCinema
2020-09-18
Ένα (ατελές και γι' αυτό ακαταμάχητο) αριστούργημα. Φτιαγμένο συθέμελα από τον auteur τού είδους (και όχι μόνο) Γκιγέρμο ντελ Τόρο.
80
Κωστής Γωγιός
Geek Cultura
2020-09-16
Η σειρά αφορά σε υπερφυσικό τρόμο, έχει ένταση, ατμόσφαιρα, μυστήριο, σε κάνει να τρομάζεις και να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο.
80
Πάνος Κοκκίνης
Oneman.gr
2020-09-14
Ναι, ο Del Toro δεν βιάζεται να μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μακροβούτι στο αίμα. Αλλά και αυτό θα έρθει. Μην σας αγχώνει.
75
Στελίνα Θεοδοσοπούλου
IGN Greece
2020-09-12
Δεν μας άφησε κάποιο έντονο συναίσθημα ανυπομονησίας για την επόμενη σεζόν, αλλά σίγουρα έστρωσε τα βασικά κομμάτια για μια καλύτερη συνέχεια.
75
Chris
Lord of the Series
2020-09-10
Το The Strain παντρεύει τα βαμπίρ με τα ζόμπι και φτιάχνει μια σειρά με μετά αποκαλυπτικό τόνο κάπως ξεχωριστά.
75
Μάριος Συλαϊδόπουλος
REVENGE OF TV
2020-09-08
Μετά το παιδικό Pacific Rim, περίμενα την επιστροφή του Del Toro στο σκοτεινό και μυσταγωγικό στοιχείο που αν και έχει αρκετά σιχαμερές σκηνές θυμίζει περισσότερο bmovie horror της σειράς παρά κάτι που φέρνει σφραγίδα Del Toro.
70
Τάσος Σαμπάρ
FilmBoy
2020-09-06
Δεν μας έδωσε όλα όσα θα θέλαμε αλλά ακόμα την εμπιστεύομαι.
70
Στέλλα Στρούβαλη
Horrormovies.gr
2020-09-04
Η σειρά μέχρι τώρα είναι αξιόλογη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που χτίστηκαν γύρω της. Συστήνεται στους φανατικούς των βαμπίρ, του φαντασιακού στοιχείου που καλλιεργεί ο Guillermo del Toro, πιθανώς και στους λάτρεις των ζόμπι! Ελπίζω σε έναν βελτιωμένο δεύτερο κύκλο.
60
peslac
Fri(ght)day Nights
2020-09-02
Το The Strain είναι τρομακτικό, έχει αρκετές δόσεις σασπένς και φρίκης και καταφέρνει να δώσει νέα πνοή σε μια κλασική, τετριμμένη ιδέα. Μόνο που η εκτέλεση θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση