81 Βαθμολόγιο
με βάση 25 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Μετά τη μυστηριώδη και τραγική εξαφάνιση μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού της Γης, οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ παράλληλα αγωνίζονται να συμφιλιωθούν με την ανεξήγητη απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντέιμον Λίντελοφ, Τομ Περότα
Πρωταγωνιστούν:Τζάστιν Θερού, Έιμι Μπρένεμαν, Κρίστοφερ Έκλεστον, Κρις Ζίλκα
Διάρκεια:51-72
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2021-04-20
Αν και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα σε κάποιους από τους χαρακτήρες (όπως στον πρωταγωνιστή και στη σύζυγό του), δεν μπορώ παρά να πω ότι από τους εξαιρετικούς, παράξενους και ανησυχητικούς τίτλους της αρχής, μέχρι το τελευταίο καρέ της πρώτης σεζόν, η σειρά είναι σπαρακτική, σοκαριστική, παράξενη. Δηλαδή υπέροχη.
90
Νικολέτα Μακρή
KLIK Magazine
2021-04-18
Η πρώτη σεζόν του The Leftovers είχε αποκτήσει τη φήμη ότι ήταν «δύσκολο» να περάσει στον κόσμο και η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν επεισόδια που δοκίμασαν την υπομονή εκείνων που επενδύουν λιγότερο σε ιστορίες πνευματικών αναζητήσεων. Αλλά είναι και η σεζόν που υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο γιατί το The Leftovers είναι μια από τις καθοριστικές τηλεοπτικές σειρές αυτής της εποχής, μια σειρά που δείχνει το πώς αντιδρούν οι κακόμοιρες ανθρώπινες υπάρξεις, όταν συνειδητοποιούν ότι η ίδια τους η ζωή είναι ένα αστείο.
85
Γιάννης Μόσχος
clickatlife
2021-04-16
Ειδικότερα από το έκτο επεισόδιο και έπειτα, όταν και λάμπει το άστρο της Κάρι Κουν, η σειρά ανεβαίνει επίπεδο και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα, ο πόνος των πρωταγωνιστών πιο κατανοητός στο κοινό και η θέαση του κάθε επεισοδίου καθίσταται μια ξεχωριστή εμπειρία που δε βρίσκεις πουθενά αλλού.
82
Português
Lord of the Series
2021-04-14
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σειράς είναι ότι δεν προσφέρει μασημένη τροφή. Θέτει πολλά ερωτήματα, δίνει απαντήσεις με το σταγονόμετρο.
80
Ευαγγελία Λώλου
beasty-press.com
2021-04-12
Το Leftovers είναι αδιαμφισβήτητα μια σειρά που περιτριγυρίζεται από μυστήριο, όμως δεν στηρίζεται σε αυτό. Δεν επιθυμεί να ξεδιαλύσει τα αναπάντητα ερωτήματα των πρωταγωνιστών, αλλά πως οι ίδιοι προσπαθούν να τα ερμηνεύσουν και να τα αντιμετωπίσουν.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-04-10
Μου άρεσαν οι εξαιρετικές ερμηνείες, το υπέροχο soundtrack και γενικότερα το αίσθημα συγκρατημένης θλίψης και απόγνωσης που εκφράζει, ταιριάζει με το συναισθηματικό μούδιασμα των ηρώων σχετικά με αυτήν την ξαφνική και αναιτιολόγητη εξαφάνιση!
80
Τάσος Σαμπάρ
FilmBoy
2021-04-08
To Leftovers μπορεί ποτέ να μην γίνει mainstream επιτυχία, αλλά είναι ένα διαμαντάκι που αξίζει να το δώσεις μια (και δύο) ευκαιρίες.
80
Σοφία Σταυριανίδου
FreeCinema
2021-04-06
Γι' αυτό και προειδοποίησα και, παρά ταύτα, λέω: τολμήστε αυτό το υπέροχα βασανιστικό trip, χωρίς καμιά επιφύλαξη. Η ψυχή θα ζοριστεί, αλλά αξίζει πού και πού να τη ζορίζουμε. Η καρδιά θα ζοριστεί, αλλά αξίζει πού και πού να τη ζορίζουμε. Όσοι συμφωνούν, να το πράξουν.
75
Λένα Φουτσιτζή
LiFO
2021-04-04
Η σειρά είναι αγωνιώδης και σκληρή, σχεδόν εκβιαστικά ελκυστική, σε σημείο που μπορεί να έχει κανείς τύψεις αν σταματήσει να την παρακολουθεί.
75
Κώστας Χανδρινός
POPAGANDA
2021-04-02
Το πιο εντυπωσιακό ίσως στοιχείο της σειράς, είναι η αργή και βασανιστική ανάπτυξη. Σε αυτή την πρώτη σεζόν, υπάρχουν πολύ σωστά τοποθετημένα επεισόδια που αλλάζουν τη ροή της ιστορίας, φτιάχνοντας μια καινούρια και λογικά σε κάποιο σημείο των επόμενων σεζόν, όλα θα εμπλακούν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση