73 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
4.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Μια αεροσυνοδός ξυπνά στο λάθος ξενοδοχείο, στο λάθος κρεβάτι και με ένα πτώμα δίπλα της. Όταν αποφασίσει να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά να γυρίσει στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη, η έρευνα του FBI θα την κάνει ν' αναρωτιέται αν θα μπορούσε η ίδια να είναι, τελικά, η δολοφόνος.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Στιβ Γιόκι
Πρωταγωνιστούν:Κέιλι Κουόκο, Ζόζια Μάμετ, Ρόζι Περέζ, Μικέλ Χάουσμαν
Διάρκεια:45-48
Κατάσταση:Ακυρώθηκε
80
Akis Katiras
Lord of the Series
2020-12-08
Η Cuoco για άλλη μια φορά είναι καταπληκτική στον ρόλο και κάνει όλη την σειρά να δουλεύει σωστά καθώς τα συναισθήματα που περνάει μέσω της Cassie ηλεκτρίζουν όλους γύρω της και ρυθμίζει την αυθεντική ροή της ιστορίας.
70
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2020-12-06
Έχει πολλά ενδιαφέροντα twists ειδικά στα τελευταία επεισόδια, με μερικές ανατροπές να είναι κάπως υπερβολικές, ωστόσο οι πιο πολλές πετυχημένες και γενικά σε καμία περίπτωση δεν χαλάει το τελικά αποτέλεσμα.
70
Ανδρομάχη Σδούκου
MOVE IT
2020-12-04
Βασικό ατού της σειράς παραμένει το πώς ακουμπά το ζήτημα του εθισμού και του τραύματος, με μια ενημερωμένη και φαν, αλλά όχι επιφανειακή και ατελή προσέγγιση.
70
Marina Zigneli
Savoir Ville
2020-12-02
Aν, λοιπόν, σου λείψει ένα καλό και κυρίως αστείο θρίλερ που κρατάει την αγωνία μέχρι τέλους, το Flight Attendant είναι η κατάλληλη επιλογή.
1.0
gsioutis
Το πρώτο επεισόδιο σε προδιαθέτει ότι πρόκειται να δεις ένα αγωνιώδες κωμικό ανάλαφρο κατά βάση θρίλερ. Από κει και πέρα το χάος. Δεν αξίζει η συνέχεια.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση