74 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Περίληψη

H Ολίβια Πόουπ, αφού παραιτείται από σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Αμερικανού Προέδρου, αποφασίζει να δημιουργήσει μία εταιρεία που θα προστατεύει τη δημόσια εικόνα διάσημων και σημαντικών προσωπικοτήτων, αναλαμβάνοντας να τακτοποιεί και να εξαφανίζει προβλήματα που μπορεί να τους βλάψουν.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Σόντα Ράιμς
Πρωταγωνιστούν:Κέρι Ουάσινγκτον, Ντάρμπι Στάντσφιλντ, Κέιτι Λόουες, Γκιγιέρμο Ντίαζ
Διάρκεια:43
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Ζωή Καραγιάννη
MAXMAG
2017-11-08
Ένας από τους λόγους και ίσως και ο πιο σημαντικός για να δεις το Scandal, είναι σίγουρα η Kerry Washington στον ρόλο της Olivia Pope. Η Olivia τα καταφέρνει ακόμα και στη μέση των επικίνδυνων καταστάσεων.
80
Marialena Perpiraki
Savoir Ville
2017-11-06
Η σειρά καλύπτει σχεδόν όλες τις οπτικές της πραγματικής ζωής, τα προβλήματα ή τις καταστάσεις που μπορούν να συμβούν σε κάποιον. Σε ένα επεισόδιο μπορεί να ασχολούνται με την ομοφυλοφιλία, στο επόμενο για διεφθαρμένους πολιτικούς, για απιστίες, για προδοσία ακόμα και με το γεγονός ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει παιδί για να κρατήσει τον άντρα της.
75
Γιούλη "The JulMaggot" Ατματζίδη
Slag
2017-11-04
Έχει δυνατές συγκινήσεις και δύσκολα θα βρεις επεισόδιο να σε αφήσει αδιάφορο και νομίζω διεκδικεί επάξια τον τίτλο των πιο cliffhanger επεισοδίων.
60
Χρήστος Χατζηιωάννου
Oneman.gr
2017-11-02
Θα συνεχίσω να βλέπω το Scandal. Πρώτον γιατί έχω κολλήσει και θέλω να δω τι σκατά θα γίνει στην συνέχεια. Αλλά και για να επικροτώ σε κάθε επεισόδιο εκείνους που καταφέρνουν να κάνουν κάτι τόσο μέτριο να είναι άρτιο και εθιστικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση