Upgrade(2018)
Πρώτη προβολή: 30-08-2018

63 Βαθμολόγιο
με βάση 26 κριτικές
7.7 με βάση 7 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ένας άντρας πέφτει θύμα μιας ομάδας κακοποιών που δολοφονούν τη γυναίκα του ενώ αφήνουν εκείνον παράλυτο. Η δίψα του για εκδίκηση θα ικανοποιηθεί όταν εμφυτεύσει στο σώμα του ένα τεχνολογικά πρωτοποριακό τσιπ που ελέγχει τις κινήσεις του, προσφέροντάς του πανίσχυρες ικανότητες.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Λι Γουανέλ
Πρωταγωνιστούν:Λόγκαν Μάρσαλ - Γκριν, Μπέτι Γκάμπριελ, Χάρισον Γκίλμπερτσον, Μέλανι Βαγέχο
Διάρκεια:100
90
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2018-08-20
Από τα έργα που προορίζονται να αποκαλεστούν σταθμοί στο είδος τους, από την πρώτη κιόλας στιγμή της διανομής τους, το «Upgrade» αποτελεί μια από τις πρώτες πραγματικά σπουδαίες ταινίες της καινούργιας κινηματογραφικής σεζόν, που ειδικά οι φανατικοί και γνώστες του σινεμά του φανταστικού δεν πρέπει να χάσουν για κανέναν λόγο.
80
kazanipouvrazei
Οι ταινίες της ζωής σου
2018-08-18
Ατίθαση σε ρυθμό, με μαεστρικές λήψεις της κάμερας, έναν Μάρσαλ-Γκριν που προκαλεί επιτέλους να τον προσέξεις ως κάτι περισσότερο από κλώνο του Χάρντι και το κυριότερο, με έξυπνο σενάριο που σέβεται το ψυχαγωγικό όσο και το δραματικό της φορτίο (όσο και να πεις, δύσκολο για μια τέτοια παραγωγή), η Αναβάθμιση θαρρείς πως αναβαθμίζει το ίδιο της το είδος, σε επίπεδα που δεν είχες φανταστεί.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2018-08-16
Σκηνοθετικά τα πάει εξαιρετικά,προσφέρει πολύ δυνατές σκηνές δράσης καθώς και πολύ καλές splatter σκηνές και βρήκα τις σκηνές πάλης άψογα χορογραφημένες!Επίσης ο πρωταγωνιστής είναι απολαυστικός στον ρόλο του!Πρόκειται λοιπόν για μια απόλυτα διασκεδαστική ταινία που αξιοποιεί πολύ καλά την ενδιαφέρουσα ιδέα της!
80
nicolas1810
Letterboxd
2018-08-14
Στο μέλλον, για να ζήσεις επιτέλους τη ζωή σου, μην μασήσεις, αναβαθμίσου.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2018-08-12
Ο σκηνοθέτης Λι Γουανέλ ενσωματώνει το ζοφερό, αδιέξοδο σύμπαν του Φίλιπ Ντικ και του Άντριου Νίκολ σε μια b-movie αισθητική, ευπρόσδεκτη και αποτελεσματική, με εξαιρετική δουλειά στην κάμερα και τα κάδρα του, σωστή πλοκή και έλλειψη περιττών στοχασμών και διανοητικού μπερδέματος.
60
zerVo
Movies.Ltd
2018-08-10
Ο Whannell, έχοντας παρακολουθήσει το σύνολο του σινεμά των 70s - 80s αποτίνει, έστω και με όχι λίγα κενά στην ταχύτατη εξιστόρηση του, φόρο τιμής σε σπουδαίες κινηματογραφικές στιγμές, αποσπώντας πινελιές από αυτές για να τονίσει το γεμάτο ανατροπές και εξάρσεις θέμα του. 
50
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2018-08-08
Η γοητευτική ρετρο-φουτουριστική ατμόσφαιρα, οι άρτια εκτελεσμένες σκηνές δράσης και οι γερές δόσεις χιούμορ υποβαθμίζονται από πομπώδεις δηλώσεις για τους κινδύνους της τεχνολογίας.
50
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2018-08-06
Ο Λι Γουανέλ του «Insidious 3» παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του «Robocop», σε μορφή ενός στιλάτου b-movie, που έχει την οξυδέρκεια να επενδύει στο σενάριο, την ταχύτητα και το κυνικό χιούμορ, με πληθωρικές σκηνές τεχνο-ξύλου κι έναν εξαιρετικά... εύκαμπτο, σωματικά κι ερμηνευτικά, πρωταγωνιστή.
50
Θανάσης Πατσαβός
FLIX
2018-08-04
Ευρηματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας για τη σύνδεση τεχνολογίας και ανθρώπινου σώματος, με ψυχή γνήσιου b-movie και σκηνές δράσης που πάλλονται από ενέργεια, αλλά προβλέψιμη εξέλιξη.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
Το Βήμα
2018-08-02
Περιπέτεια εκδίκησης τύπου «Death Wish» και συγχρόνως παραλλαγή του μύθου του τέρατος του Φρανκενστάιν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση