Mile 22(2018)
Πρώτη προβολή: 16-08-2018

45 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
5.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Τζέιμς Σίλβα, μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Peter Berg
Πρωταγωνιστούν:Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Ronda Rousey, John Malkovich
Διάρκεια:95
60
Βασίλης Παπαστεργίου
MOVE IT
2018-08-20
Χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο, δίνει πνοή σε ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα κινηματογραφικά είδη, χωρίς να προσβάλλει την νοημοσύνη μας. Να το δείτε; Να το δείτε. Τσεκ!
60
Παναγιώτης Πυλαρινός
Newsmag
2018-08-18
Βέβαια το Mille 22 είναι η πιο καλοφτιαγμένη περιπέτεια (για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ειδικά για τα μέσα Αυγούστου μια σχεδόν νεκρή περίοδο), με πολύ ξύλο και απίστευτη "ασιατική βία", με την οποία περνάς καλά για όση ώρα διαρκεί, αλλά δεν περιμένεις το κάτι παραπάνω.
60
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2018-08-16
Μέσα από τις ελάχιστες δυνατές επεξηγήσεις και ένα συγκλονιστικό, φρενήρες μοντάζ παρακολουθούμε hi-tech αιματηρή αποστολή μυστικών κομάντο των ΗΠΑ σε χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας με αντικείμενο ντόπιο διπλό πράκτορα.
50
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2018-08-14
Το σενάριο κρύβει κάποιες εκπλήξεις-ανατροπές (που δικαιολογούν μια «συνέχεια» που έχει ήδη ανακοινωθεί) αλλά ως σύνολο το φιλμ δεν παύει να μοιάζει με φτωχό συγγενή των ταινιών Τζέισον Μπορν και «Επικίνδυνης αποστολής».
50
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
2018-08-12
Με τα αρνητικά του και τα θετικά του, το Mile 22 είναι μια ταινία που δεν θα σου μείνει χαραγμένη στο μυαλό, ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών και όσων περιμέναμε, έχουμε μια προσπάθεια που ενίοτε σε κρατάει καρφωμένο στην καρέκλα σου.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2018-08-10
Καλοκουρδισμένη κατασκοπική περιπέτεια με αμείωτη δράση, που αφήνει όμως ανεκμετάλλευτους τους προχειροφτιαγμένους γυναικείους χαρακτήρες, οδηγείται σε μια άστοχη λύση της ιστορίας και καταλήγει να είναι μια τυπική ταινία του είδους.
30
Γιώτα Τσιορβά
Cinepivates
2018-08-08
Μια ιστορία χωρίς ενδιαφέρον και πρωτοτυπία συνοδευόμενη από ένα κυνηγητό ικανό να σου προκαλέσει ζαλάδα μπορεί μόνο τους πραγματικά φανατικούς του είδους να συγκινήσει.
30
Πάνος Μουζάκης
FILMBOY
2018-08-06
Είναι αρκετά αναμενόμενο το κλίμα της ταινίας και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Ο μοναδικός λόγος που θα θυμάται ο θεατής πιθανόν το έργο είναι η τελική ανατροπή. Τα υπόλοιπα μέρη, ερμηνευτικά και τεχνικά, δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο. Ακόμα και η παρουσία του John Malkovich περνά σχεδόν απαρατήρητη.
30
Βικτωρία Μιχαήλ
FreeCinema
2018-08-04
Booyah από τους μπριζωμένους με τα μιλιταριστικά. Λιγότερο top secret για τους agent-όφιλους. Οι art-houseάδες δε βαράνε προσοχή. Καμουφλαρισμένη παγίδα για τους «Φονιάδες των λαών κ.λ.π.», δεν το συζητάμε.
20
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
monopoli.gr
2018-08-02
Το «Mile 22» αναμένεται, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, να κάνει θετική πορεία στα ταμεία αφού η σκηνοθεσία του Μπεργκ υπηρετεί πιστά το δόγμα «εντυπωσιακά εφέ, ακατάπαυστη δράση, θέαμα που κόβει την ανάσα» και ο Γουόλμπεργκ βαράει στο ψαχνό όποτε βρίσκει την ευκαιρία. Τι κι αν η πλοκή και οι χαρακτήρες κινούνται μεταξύ του χάρτινου και του ψεύτικου;
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση