I Kill Giants(2017)
Πρώτη προβολή: 23-03-2018

55 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η δωδεκάχρονη Μπάρμπαρα Θόρσον παλεύει με τέρατα, τόσο αληθινά όσο και φανταστικά. Έχει εμμονή με το Dungeons & Dragons, δεν έχει πολλούς φίλους και είναι απροσάρμοστη. Είναι πεπεισμένη ότι οι γίγαντες υπάρχουν και ότι σύντομα θα έρθουν, και όταν θα έρθουν αυτή θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ, Φαντασίας
Χώρα:Βέλγιο, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Anders Walter
Πρωταγωνιστούν:Madison Wolfe, Zoe Saldana, Imogen Poots, Sydney Wade
Διάρκεια:106
80
Yorgos Kaleas
PAPIYAWN
2018-05-08
Το 'I Kill Giants' είναι μια ευχάριστη ταινία με την ίσως πιο εκπληκτική ερμηνεία ερασιτέχνη ηθοποιού που έχω δει ποτέ. Πραγματικά η Madison Wolfe (The Conjuring 2) είναι χάρμα οφθαλμών. Παίζει με απίστευτη άνεση και φυσικότητα έναν δύσκολο πρωταγωνιστικό ρόλο και καταφέρνει να κουβαλήσει στις πλάτες μία ολόκληρη ταινία.
70
Μυρτώ Νίκα
MOVE IT
2018-05-06
Το I Kill Giants είναι στο πυρήνα της μια ταινία για το θάνατο και τη ζωή. Παρά τα ελαττώματα της είναι μια ταινία που κρατά ευχάριστη συντροφιά και παραδίδει ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.
40
Παύλος Γκουγιάννος
MOVE IT
2018-05-04
Αντί για δράση, θα μπορούσε να εξετάσει, με όρους φαντασίας, την ανάγκη ενός ανθρώπου που πονά ψυχολογικά ή περιθωριοποιείται κοινωνικά να κάνει προβολές σε έναν άλλο φανταστικό κόσμο, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά και εμείς είμαστε καλύτερα εκεί (όπως μας έχει διδάξει ο Lynch μέσα από τις ταινίες του), αλλά ούτε αυτό το καταφέρνει ικανοποιητικά, με ένα πολύ αδύναμο σενάριο, χωρίς καθόλου συναίσθημα, παρά το ότι είναι γραμμένο από τον δημιουργό του κόμικ. Στο βιβλίο πάντως τα καταφέρνει καλύτερα!
30
Ορέστης Καρέλης
Comicdom
2018-05-02
Οι μάχες με τα εφέ καταλαμβάνουν σχεδόν πάντα λίγα λεπτά από τον χρόνο μιας ταινίας και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που σώζουν μία ολόκληρη ταινία. Αυτή εδώ δεν σώθηκε αλλά σκοτώθηκε, σαν τους γίγαντές της, που ποτέ δεν αντιμετώπισε σοβαρά, παρά την αξιοπρεπή σκηνοθεσία του Anders Walter.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση