47 Meters Down(2017)
Πρώτη προβολή: 27-09-2017

59 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Δύο αδελφές που κάνουν διακοπές στο Μεξικό, παγιδεύονται σε ένα κλουβί παρατήρησης καρχαριών στο βυθό του ωκεανού. Με το οξυγόνο να εξαντλείται και τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες να τις κυκλώνουν, οι δύο κοπέλες πρέπει να αντιδράσουν και να ανέβουν στην επιφάνεια.

Είδος:Περιπέτεια, Τρόμου
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία
Σκηνοθέτης:Johannes Roberts
Πρωταγωνιστούν:Mandy Moore, Claire Holt, Chris Johnson, Yani Gellman
Διάρκεια:89
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2018-05-10
Απ'την αρχή μέχρι το τέλος η ταινία με έβαλε σε αγωνία και η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα μου δημιούργησε άγχος σε κάποιες στιγμές!Γενικά την απόλαυσα σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι απ'τις πιο αγωνιώδεις ταινίες που είδα τελευταία!
70
Ευτέρπης Κετσές
Horror Bar
2018-05-08
Συνεχής δράση αν και αναμενόμενη στα πλαίσια του είδους αλλά και ανατροπές παρότι ήπιες, τελικά συνθέτουν μια ταινία που φχαριστιέσαι που είδες, χωρίς βέβαια να είναι το αριστούργημα ή η ταινία που θα κρατήσεις για να ξαναδείς άλλες εφτά φορές.
60
horrormovies.gr
Horrormovies.gr
2018-05-06
Συμπαθητικό φιλμ τρόμου με καρχαρίες που αποδίδει φόρο τιμής στο Jaws με το ασυνήθιστο αλλά συναρπαστικό κυρίως θέμα του.
47
Βύρωνας
TheMoviers.com
2018-05-04
Η ταινία, έχει καρχαρίες, οι οποίοι απλά έχουν το ρόλο της γλάστρας. Οι διάλογοι δεν εντυπωσιάζουν σε καμία περίπτωση και είναι σε πολλά σημεία τόσο άσχετοι μεταξύ τους που λες "ΟΚ, κι εγώ θα σκεφτόμουν κάτι καλύτερο".
40
Δημήτρης Μπαμπούλης
Cine.gr
2018-05-02
Σίγουρα δεν είναι μια ταινία που μπορεί να θεωρηθεί καλή στην πλειονότητα των μερών της, αλλά ένας λάτρης των θρίλερ, που δεν επιζητά κάτι παραπάνω εκτός της διασκέδασης μέσω της αγωνίας και του τρόμου, θα την απολαύσει αρκετά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση