Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2(2017)
(The Nut Job 2: Nutty by Nature)  Πρώτη προβολή: 10-05-2018

37 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να γκρεμίσει το πάρκο Liberty και στη θέση του να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:Νότια Κορέα, Καναδάς
Σκηνοθέτης:Cal Brunker
Διάρκεια:91
50
Λήδα Γαλανού
efsyn.gr
2018-05-14
Ενα animation με απίθανη κατασκευαστική λεπτομέρεια, διασκεδαστικό σε πρώτο επίπεδο, γεμάτο γκάφες, επικίνδυνες καταδιώξεις και ξέφρενη δράση, που θα συνεπάρει τους μικρούς, αλλά χωρίς τα κλεισίματα ματιού και τους δουλεμένους ήρωες που θα ενδιέφεραν και το ενήλικο κοινό.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2018-05-12
Ειλικρινές ως προς τις προθέσεις του μα συνολικά απλοϊκό σίκουελ, που βασίζεται σε δοκιμασμένες συνταγές, χωρίς να προσθέτει κάτι ουσιαστικό στην ιστορία των ηρώων.
40
Μανώλης Κρανάκης
FLIX
2018-05-10
Υποτυπώδες κινούμενο σχέδιο που ξεγελά με την υπερκινητικότητά του, αλλά δεν μπορεί να πείσει παρά μόνο ίσως το πολύ μικρό ηλικιακά target group του.
40
Παναγιώτης Πυλαρινός
Newsmag
2018-05-08
Το «'Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» εκτός από χιούμορ διαθέτει και ένα σημαντικό μήνυμα υπέρ της ομαδικότητας, καθώς οι ήρωες συνειδητοποιούν πως, αφήνοντας πίσω τις διαφορές τους και δουλεύοντας μαζί, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2018-05-06
Αεικίνητο σκίτσο, ξύλο, «εύκολα» γκαγκ, ελάχιστες έξυπνες ατάκες και ολίγον από οικολογικά και συλλογικά μηνύματα στη νέα περιπέτεια του σκίουρου Σέρλι και των φίλων του που αναζητούν (πάλι) φαΐ.
30
Παναγιώτης Μήτσικας
FreeCinema
2018-05-04
Αν τα παιδιά σας ξετρελάθηκαν με το πρώτο, αν έχουν σκιουράκι για κατοικίδιο ή αν τρελαίνεστε για... ξηροκάρπι, ναι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα βελανίδια σας και σε άλλη παραλία (δεν μπορώ να σταματήσω).
20
Κατερίνα Σιδηροπούλου
Cinepivates
2018-05-02
Το σίκουελ «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2» δεν είναι από τις must –see ταινίες της εβδομάδας. Καλύτερα στο DVD παρέα με τα παιδιά.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση