Συνωμοσία(2017)
(Unlocked)  Πρώτη προβολή: 12-04-2018

40 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Aλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Eνα απροσδόκητο τηλεφώνημα στο δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο την ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Είδος:Δράσης, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Michael Apted
Πρωταγωνιστούν:Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, John Malkovich
Διάρκεια:98
53
Μαρία Ιωάννου
Filmakias
2018-04-20
Γρήγορη, εκρηκτική, αρκετές φορές υπερβολική, επίκαιρη, όμως το αποτέλεσμα είναι ότι σε κρατάει ως το τέλος.
50
Νίκος Ρέντζος
Δες και πες!
2018-04-18
Δεν είναι μια κακή ταινία. Είναι όμως μια ταινία που δεν προσφέρεται για κινηματογραφική έξοδο, γιατί είπαμε ότι όλα αυτά τα έχουμε ξαναδεί και τα έχουμε δει πρόσφατα με καλύτερα δοσμένο τρόπο, οπότε τα λεφτά σου μάλλον δεν αξίζει να τα δώσεις για την αγορά εισιτηρίου για το εν λόγω φιλμ. Για την ενοικίαση dvd ή blu-ray, το συζητάμε.
50
Ακης Καπράνος 
ΤΑ ΝΕΑ
2018-04-16
Υπάρχει μια σκηνή απόδρασης στο πρώτο μέρος της «Συνωμοσίας» που βάζει κάτω οτιδήποτε έχετε δει στο σινεμά δράσης φέτος. Μιλάμε για κομμάτι ανθολογίας δηλαδή, όπου βλέπεις ξεκάθαρα τη διάθεση του Απτεντ να διασκεδάσει, αλλά και να εμφυσήσει ζωή σε ένα, δυστυχώς, άχρωμο σενάριο χωρίς εκπλήξεις.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
FILMBOY
2018-04-14
Το Unlocked είναι μια ταινία που αν οι παραγωγοί είχαν δώσει το σενάριο σε κάποιον πιο έμπειρο για να το στρώσει, χωρίς να αλλάξει πολλά πράγματα, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως σε αυτή τη μορφή, δεν είναι παρά μια υπερφίαλη βιντεοταινία, που μπορεί να μη κάνει το θεατή να βαριέται, όμως θα τη ξεχάσει πριν καν πέσουν οι τίτλοι τέλους.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2018-04-12
Είναι εύπεπτη στην παρακολούθησή της αλλά άγευστη σε όλα τα άλλα.
40
Ιωάννα Παπαγεωργίου
FreeCinema
2018-04-10
Οι ειδήμονες του κινηματογραφικού, κατασκοπευτικού θρίλερ ούτε θα ενθουσιαστούν, ούτε θα... σιχτιρίσουν. Οι γυναίκες θα αναθαρρήσουν, αλλά καλύτερα να ανακαλύψουν, μελετήσουν ή επανεξετάσουν το πολύ πιο (ουσιαστικά και τολμηρά) ανατρεπτικό, παρά τις ατέλειές του, περσινό «Atomic Blonde» της απαράμιλλης Σαρλίζ Θέρον. Όσοι αρκούνται στο... φάτε μάτια ψάρια, μάλλον θα απογοητευτούν περισσότερο απ' όλους.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2018-04-08
Έχοντας προσφέρει γενναίους ρόλους σε γυναίκες στη 45χρονη καριέρα του, (ο Μάικλ Άπτεντ) συνεχίζει το σερί, με το βάρος να πέφτει στη Νούμι Ραπάς, η οποία ωστόσο φαίνεται ψυχρή και πολύ υπολογισμένη παίζοντας την απογοητευμένη, αλλά αποφασιστική πράκτορα Άλις Ρασίν.
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα.gr
2018-04-06
Τυπικό κατασκοπικό θρίλερ που ξεκινάει δυναμικά, αλλά δεν αργεί να χάσει ενέργεια, φρεσκάδα και κάθε ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα.
30
Θόδωρος Γιαχουστίδης
Movies Ltd
2018-04-04
Δεν είναι κακή ταινία, να φρικάρεις, να τρελαίνεσαι, να λες «πώς τη γύρισαν αυτήν την παπαριά». Όχι, είναι κάτι ενδεχομένως χειρότερο: είναι μια αδιάφορη ταινία, που αν πας να τη δεις δεν θα φύγεις στη μέση, κι ας ξέρεις τι θα συμβεί στο επόμενο δευτερόλεπτο. Και μετά τους τίτλους τέλους θα έχει ήδη διαγραφεί από τη μνήμη σου.
20
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
monopoli.gr
2018-04-02
Ανακύκλωση παλιών κατασκοπικών ιδεών, μια αφελής απόπειρα να συνδεθεί ο Τζέισον Μπορν με τον Τζον Λε Καρέ και μια μονίμως αγχωμένη πρωταγωνίστρια που πασχίζει να βρει διέξοδο σε αυτή την παγίδα που της έστησαν. Δεν μιλάμε για την ιστορία της ταινίας αλλά για το όλο κινηματογραφικό πρότζεκτ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση