Πολεμική Μηχανή(2017)
(War Machine) | Πρώτη προβολή: 26-05-2017

55 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Όταν σε έναν περήφανο στρατηγό ανατίθεται να κερδίσει έναν μη δημοφιλή πόλεμο, αναλαμβάνει την πρόκληση. Όμως έρχεται αντιμέτωπος με την ύβρη.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία, Πολεμική
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Ντέιβιντ Μισόντ
Πρωταγωνιστούν:Μπραντ Πιτ, Τόφερ Γκρέις, Έμορι Κόεν, Τζον Μάγκαρο
Διάρκεια:122
80
Κωστής Δ. Μπίτσιος
2018-02-12
Ο παραλογισμός του πολέμου, που υποκινούν παράφρονες ηγέτες, που διατάζουν κάγκουρες, αμόρφωτους και στρατόκαβλους φαντάρους, είναι παρών σε όλο το αντιπολεμικό και αντιηρωικό φιλμ.
80
Νίκος Γαργαλάκος
2018-02-10
Το «War Machine» μπορεί να είναι ένα έργο χωρίς απολύτως συμπαγή υλικά, όμως προσφέρει μια αυτοτελή εμπειρία χάρη στις άβολες αλήθειες που είναι διατεθειμένο να πει, δίχως να μπαίνει σε καλούπια. Είναι μια παραγωγή στην οποία βλέπουμε κάτι σπάνιο: Την Αμερική να κάνει την αυτοκριτική της.
50
Κατερίνα Σιδηροπούλου
2018-02-08
Το «War Machine» είναι μια μέτρια ταινία που παρ'όλα αυτά πετυχαίνει να παρουσιάσει άβολες αλήθειες δίχως να μπαίνει σε καλούπια. Ίσως θα λέγαμε ότι είναι από τις λίγες ταινίες όπου η Αμερική κάνει την αυτοκριτική της. Και ίσως να ήταν ένας από τους λόγους που τα στούντιο δεν έδωσαν έγκριση για την παραγωγή της. Τι νομίζετε;
50
Μαρία Γκιούλη
2018-02-06
Ενδιαφέρουσα σε μερικά σημεία με έξυπνα σχόλια αναφορικά του πολέμου αλλά από την άλλη κοινότοπη και αδιάφορη.
48
Νάσσος Ζώτης
2018-02-04
Το War Machine είχε όλες τις προθέσεις να γίνει μία ικανοποιητική ταινία, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ξεκινάει καλά, αλλά ο ρυθμός της και η συνεχής αφήγηση τοποθετεί την ταινία πολύ χαμηλά.
20
Δημήτρης Μπαμπούλης
2018-02-02
Μιλάμε για μια ταινία με κακή δομή και αρκετές απροσεξίες, που πετυχαίνει μόνο έναν σκοπό από τους αρκετούς που θέτει. Ο θεατής της θα κουραστεί από την αρχή της ταινίας και στο τέλος δεν θα αποζημιωθεί, αλλά ούτε και στη διάρκεια της ταινίας καθώς αν και κωμωδία δεν βγάζει ιδιαίτερο χιούμορ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση