O Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία(2018)
(Maze Runner: The Death Cure) | Πρώτη προβολή: 25-01-2018

47 Βαθμολόγιο
με βάση 20 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία τους και πιο επικίνδυνη αποστολή μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

Είδος:Επιστ. Φαντασίας, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Wes Ball
Πρωταγωνιστούν:Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito
Διάρκεια:142
63
Γεράκου Γιώτα
2018-01-20
To Death Cure διατηρεί τη λατρεμένη αγχώδη δράση των προκατόχων του, όμως στην πορεία χάνει λιγάκι τον δρόμο του, στην προσπάθειά του να κλείσει την ιστορία και να δώσει μια εξήγηση σε όλα.
50
Αντώνης Γκούμας
2018-01-18
Μια ταινία που απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των βιβλίων του Ντάσνερ και όσους έχουν δει τις προηγούμενες δυο και τους άρεσαν. Δεν έχει τόση δράση, ούτε δοκιμασίες και πίστες, έχει όμως καλύτερη δομή, που δεν την εκμεταλλεύεται όμως όσο θα μπορούσε.
50
Τάσος Μελεμενίδης
2018-01-16
Δεν λείπουν οι υπερβολές, ειδικά στο αχρείαστο και παρατεταμένο φινάλε, όμως ο Γουές Μπολ (σκηνοθέτης και των τριών ταινιών) βρήκε, έστω και στο τέλος, μια ισορροπία στο χάος.
40
Άγγελος Πολύδωρος
2018-01-14
Η δράση και τα ειδικά εφέ της ταινίας θα ικανοποιήσουν τους φίλους των βιβλίων και της σειράς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτή η τρίτη ταινία είναι καλύτερη από τις δύο προηγούμενες.
40
Γιώργος Νυκταράκης
2018-01-12
Μια ταινία η οποία με την προσέγγιση που ακολουθεί φαίνεται να περιορίζει αισθητά το κοινό, απευθυνόμενη σε όσους είναι φανατικοί της σειράς και κυρίως άτομα νεαρής προς εφηβικής ηλικίας. Για αυτούς πάντως το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον διασκεδαστικό.
40
Χρήστος Μπακατσέλος
2018-01-10
...έδειξε πως πρόκειται για άλλη μια ξαναζεσταμμένη ιδέα, την οποία έχουμε σίγουρα ξαναδεί και μάλιστα αρκετά καλύτερα, και μια σειρά που μάλλον θα έχει ξεχαστεί μέχρι να βγείτε από την αίθουσα.
40
Βικτωρία Μιχαήλ
2018-01-08
Τα γυμνασιολύκεια που μεγάλωσαν με τα αγόρια και το κορίτσι της Κοιλάδας δεν θα απογοητευθούν, οι σπλατεράδες ναι. Αν δεν έχεις δει το προηγηθέν φιλμοντουετάκι αλλά ψήνεσαι (δύσκολο, τώρα πια;), ενημερώνεσαι πρώτα αρμοδίως.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
2018-01-06
Οι νεαροί άνοσοι δραπέτες των δυο προηγούμενων ταινιών συνασπίζονται, η κωλοεταιρεία που ψάχνει το αντίδοτο στον ζομποϊό αντεπιτίθεται, η δράση κυριαρχεί, αλλά το όποιο ενδιαφέρον έχει προ πολλού εκπνεύσει...
30
Λήδα Γαλανού
2018-01-04
Εφηβική περιπέτεια φαντασίας, τελευταίο μέρος της τριλογίας βασισμένης στα μυθιστορήματα του Τζέιμς Ντάσνερ, σκοτεινότερο και πιο κλειστοφοβικό από τα προηγούμενα, αλλά ενδιαφέρον μόνο για όσους παρακολουθούν τη σειρά και χρειάζονται closure.
20
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2018-01-02
Η απλοϊκή και καθόλου πειστική πλοκή της ταινίας απλώνεται αχρείαστα σε διάρκεια, ενώ τα εντυπωσιακά εφέ αδυνατούν να αποκρύψουν πως είναι απλώς το φόντο για ένα αδιάφορο εφηβικό μελόδραμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση