Νάνος στο Σπίτι(2017)
(Gnome Alone) | Πρώτη προβολή: 02-11-2017

37 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Κλόε και η μητέρα της μετακομίζουν. Ξανά! Αυτή την φορά, είναι αναγκασμένες να κατοικήσουν σε ένα ετοιμόρροπο, παμπάλαιο σπίτι γεμάτο διακοσμητικούς νάνους κήπου. Σύντομα, η Κλόε θα ανακαλύψει πως αυτό το σπίτι κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό. Μία ημέρα που βρίσκεται μόνη στο σπίτι μετά το σχολείο, η Κλόε κι ένας αδιάκριτος γείτονας, ο Λίαμ, θα ανακαλύψουν πως οι νάνοι είναι ζωντανοί! Οπως αποδεικνύεται, οι νάνοι προστατεύουν εδώ και χρόνια τον πλανήτη από τα απειλητικά, μικρά πλάσματα, τα Τρογκς, τα οποία έχουν εισβάλει στο σπίτι μέσω μίας πύλης από άλλη διάσταση. Oταν η μόνη λύση για να σταματήσουν τους Τρογκς πέφτει στα λάθος χέρια στο σχολείο, η Κλόε και ο Λίαμ θα πρέπει να συμμαχήσουν με την ετερόκλητη ομάδα των νάνων ώστε να σταματήσουν την εισβολή και να σώσουν τον κόσμο!

Είδος:Κιν. Σχέδια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Πρωταγωνιστούν:Becky G., Tara Strong, Olivia Holt, David Koechner
Διάρκεια:85
60
Γιώτα Τσιορβά
2017-11-12
Γεμάτο μηνύματα προς την σωστή κατεύθυνση, όπως η πίστη που πρέπει να έχουμε στον εαυτό μας και η όρθωση αναστήματος απέναντι στην κοινωνική περιθωριοποίηση, αποτελεί μια τρυφερή και διασκεδαστική μάχη μεταξύ μικροσκοπικών πλασμάτων ικανή να την απολαύσεις χωρίς ενοχές σε κάθε ηλικία.
50
Τατιάνα Καποδίστρια
2017-11-10
Ωραίο σκίτσο, σπιντάτη σκηνοθεσία και υπέροχα καδραρίσματα αφηγούνται την ιστορία μιας 12χρονης, που βοηθάει τους νάνους του κήπου της να κατατροπώσουν τα σφαιρικά τερατάκια που έχουν εισβάλει στο σπίτι της.
40
Χρήστος Μήτσης
2017-11-08
Διεκπεραιωτική λογική και λίγες πρωτότυπες ιδέες σε ένα animation του Ελληνοκαναδού Πίτερ Λεπενιότις που στοχεύει στο ανήλικο κοινό.
30
Τάσος Μελεμενίδης
2017-11-06
Με production value, ιδέες και χιούμορ που θα έφταναν μόνο για να γεμίσουν μια αδιάφορη ώρα σε παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο, το πώς καταφέρνουν ταινίες σαν το Νάνοι στο σπίτι να βρίσκουν έξοδο στα σινεμά μας εξηγείται από το ότι το είδος είναι το μακράν πιο προσοδοφόρο στη χώρα μας.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2017-11-04
Ένας πραγματικός εφιάλτης που αν τον συνδυάσεις με τα ποπ τραγούδια της Becky G, που παίζουν στο πίσω μέρος της ταινίας, η οποία μπορεί να μην σου λέει τίποτα ως όνομα αλλά σίγουρα την έχεις δεις ως Κίτρινη Ranger στην πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά των «Power Rangers», τότε τα πράγματα παίρνουν μια πραγματικά ανεξέλεγχτη (για την ψυχική σου ισορροπία τροπή).
20
Νίκος Παλάτος
2017-11-02
Εσύ, ο γονιός συνοδός που διαβάζεις αυτές τις γραμμές επειδή το πιτσιρίκι σου σε έχει φάει να το πας να δει το «Νάνος στο Σπίτι», να ξέρεις πως δεν θα περάσεις καλά. Ούτε το μικρό θα ενθουσιαστεί πιστεύω, αλλά το χατίρι του παιδιού δύσκολα μπορεί να χαλάσει. Εκτός εάν το ξεγελάσεις με κατ' οίκον προβολή του... «Μόνος στο Σπίτι»! Δεν είναι animation, φυσικά, αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση