Η Απαγωγή(2017)
(Kidnap)  Πρώτη προβολή: 26-10-2017

33 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
6.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Μία μέρα στο πάρκο μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και εξαφανίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Της μένει μόνο μια επιλογή αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.

Είδος:Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Luis Prieto
Πρωταγωνιστούν:Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn, Lew Temple
Διάρκεια:95
70
Κωστής Δ. Μπίτσιος
apotis4stis5.com
2017-10-20
Η σταρ είναι καλή ηθοποιός και αυτό φαίνεται στο πως παίζει την μάνα, που δεν εγκαταλείπει, μαχόμενη με λύσσα για την σωτηρία του γιου της. Καταφέρνει να σε κάνει να μην δώσεις μεγάλη σημασία στα κενά της υπόθεσης και σε συνεπαίρνει με το πάθος της. Λάμπει στον ρόλο ενός καθημερινού ανθρώπου και ξεχωρίζει μέσα σε ένα καστ άσημων συναδέλφων της.
61
Μαρία Ιωάννου
Filmakias
2017-10-18
Αν και ξαναειπωμένο το σενάριο θα πω πως ο Knate Lee έκανε κατιτίς παραπάνω και μας έδωσε μια διαφορετική ιστορία με μια ωραία ανατροπή αλλά όχι και τόσο δυνατή.
50
Αλέξανδρος Κυριαζής
FILMBOY
2017-10-16
Το πρώτο μισό της μπορεί έχει διαβολεμένο ρυθμό αλλά είναι και διαβολεμένα ηλίθιο, ενώ στη συνέχεια η σχετική ανάταση της νοημοσύνης της πλοκής, μπορεί να ρίχνει λίγο το ρυθμό αλλά ανεβάζει σημαντικά τα επίπεδα της αληθινής έντασης. Για ένα βραδάκι στο καναπέ είναι ότι πρέπει, αλλά μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε μαζί της στη μεγάλη οθόνη.
40
Τατιάνα Καποδίστρια
toSpirto.net
2017-10-14
Το εισέτι χειρότερο, όμως, είναι πως ο χαρακτήρας αυτής της μάνας-εκδικητή δεν έχει ούτε πιστευτή ψυχολογία, ώστε να σε παρασύρει, μα ούτε και αρκετό χιούμορ, ώστε να αυτοσαρκαστεί για τα κατορθώματα που σκοράρει...
30
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα.gr
2017-10-12
...ένα ασταμάτητο κυνηγητό, που μπορεί να μην είναι το πειστικότερο δυνατό, δεν αφήνει όμως τον θεατή λάτρη του είδους να νοιαστεί για οτιδήποτε άλλο, όπως χαρακτήρες, αληθοφάνεια ή απόλυτη νοηματική συνέχεια. Ε, δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν τη ζωή...
30
Πάνος Αχτσιόγλου
CINEMAGAZINE
2017-10-10
Σε ένα κοινότοπο και δημιουργικά ανυπόληπτο θρίλερ καταδίωξης της σειράς, ο σκηνοθέτης Λούι Πριέτο προσπαθεί να ανιχνεύσει τα όρια και την αποφασιστικότητα μιας μητέρας που επιχειρεί να προστατέψει το παιδί της, ισορροπώντας ανάμεσα στο ανιαρά προφανές και το έκδηλα παρατραβηγμένο.
30
Θανάσης Πατσαβός
FLIX
2017-10-08
Οδήγησα για το παιδί μου... θα μπορούσε να λέγεται αυτή η δευτεροκλασάτη ταινία δράσης με τη Χάλι Μπέρι ως μάνα κουράγιο που ρίχνεται στο τιμόνι καταδιώκοντας τους απαγωγείς του γιου της.
20
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2017-10-06
Τα όσα συμβαίνουν στην εξέλιξη της ιστορίας προσβάλλουν την νοημοσύνη του θεατή και σε κάνουν να πεις ότι κάτι τέτοιες αστήριχτες υπερβολές στο σενάριο, μόνο στο σινεμά τις συναντούμε.
20
Νίκος Δρίβας
CINERAMEN
2017-10-04
Σε πολλά σημεία υπάρχουν αρκετά κενά και σε πολλές περιπτώσεις χάνεται αρκετά η μπάλα, με πολλές ατέλειες, για μερικές εκ των οποίων δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτα, ενώ η Halle Berry πραγματικά νομίζεις ότι... ξέχασε την υποκριτική.
0
Θόδωρος Γιαχουστίδης
MOVIES LTD
2017-10-02
Δείτε την ταινία μόνο αν πάσχετε από βαθιά κατάθλιψη: θα σκάσετε στα γέλια! Εγγυημένα!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση