Εκδικητής(2017)
(The Foreigner) | Πρώτη προβολή: 12-10-2017

42 με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία του ταπεινού επιχειρηματία Κουάν, που ζει στο Λονδίνο, του οποίου το κρυμμένο –για πολλά χρόνια- παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο που του έχει μείνει να αγαπά –η έφηβη κόρη του- δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται σε μία σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους.

Είδος:Δράσης, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Martin Campbell
Πρωταγωνιστούν:Jackie Chan, Pierce Brosnan, Katie Leung, Rufus Jones
Διάρκεια:114
50
Νίκος Δρίβας
2017-10-10
Είναι μια οκ ταινία, που έχει μεν μερικές εντυπωσιακές σκηνές, έναν πολύ καλό Jackie Chan, παράλληλα όμως είναι υπερβολικά σοβαροφανής με μπόλικα πράγματα που της στερούν κάτι καλύτερο και σίγουρα δεν την λες και αξιομνημόνευτη.
50
Έλενα Ρωμαντή
2017-10-08
Είναι μια ταινία με πολύ δράση για να περάσουμε 2 ώρες ευχάριστα στο σινεμά.
50
timeoutcyprus.com
2017-10-06
Ο Jackie Chan ίσως στον πιο ώριμο ρόλο της καριέρας του.
30
Move It
2017-10-04
Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία του ταπεινού επιχειρηματία Κουάν (Τσαν), που ζει στο Λονδίνο, του οποίου το κρυμμένο –για πολλά χρόνια- παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο που του έχει μείνει να αγαπά –η έφηβη κόρη του- δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα.
30
Θόδωρος Γιαχουστίδης
2017-10-02
Παράξενη επιλογή να γυριστεί τώρα η ταινία και να τοποθετηθεί στο σήμερα, με τον IRA να έχει σταματήσει την δράση του. Πέρα αυτού, μια τυπική περιπέτεια, από αυτές που γουστάρουν να βλέπουν οι θεατές, κυρίως οι άρρενες, καθώς προσφέρει θέαμα, χωρίς να κουράζεται και πολύ ο εγκέφαλος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση