Ταξίδι Στην Ισπανία(2017)
(The Trip to Spain)  Πρώτη προβολή: 24-08-2017

48 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έχοντας πρόσφατα κλείσει τα 50, ο ηθοποιός και κωμικός Steve Coogan, επιλέγεται για τον ρόλο ενός σεφ σε μια σημαντική τηλεοπτική σειρά της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Ως μέρος της προώθησης της σειράς, συμφωνεί να περάσει μια βδομάδα περιδιαβαίνοντας την Ισπανία επισκεπτόμενος μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων ταξιδιών του, προσκαλεί τον παλιό του φίλο Rob Brydon να τον συνοδέψει και σε αυτό το ταξίδι, το οποίο ακολουθεί μια διαδρομή που είχε κάνει στα νιάτα του. Επίσης ηθοποιός και κωμικός, ο Rob έχει ζήσει για καιρό στην σκιά του φίλου του Steve, αλλά τώρα η καριέρα του έχει αρχίσει «να παίρνει τα πάνω της». Για τον Rob, πατέρα δύο μικρών παιδιών, αυτή η ευκαιρία να κάνει ένα διάλλειμα μακριά από την οικογένεια, του ακούγεται πολύ ελκυστική. Έτσι, οι δυο τους παίρνουν το φέρρυ μπόουτ από το Plymouth για το Santander στην Ισπανία, από όπου ξεκινά η διαδρομή τους στην πανέμορφη χώρα, όπου επισκέπτονται τα μνημεία, μένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια και να κάνουν απολαυστικές – όπως κάθε φορά- μιμήσεις (μεταξύ άλλων του Μarlon Brando, του Sir Roger Moore, του Mick Jagger , του Davis Bowie) στο πλαίσιο του ασταμάτητου μεταξύ τους ανταγωνισμού.

Είδος:Κωμωδία, Δράμα
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Michael Winterbottom
Πρωταγωνιστούν:Steve Coogan, Rob Brydon, Claire Keelan, Marta Barrio
Διάρκεια:108
60
Κατερίνα Ανδρεάκου
FreeCinema
2014-06-20
Γνώριμοι χαρακτήρες επιστρέφουν, γνώριμες μιμήσεις επαναλαμβάνονται την ώρα του φαγητού, οι υπέροχες εξοχές της Βρετανίας και της Ιταλίας αντικαθίστανται εδώ με εκείνες της Ισπανίας και, ναι, ούτε ο σκηνοθέτης ούτε και αυτοί οι δυο ήρωες έχουν κάτι το αληθινά καινούργιο να μας πουν.
60
Γιάννης Βασιλείου
LiFO
2014-06-18
Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο άντρες δεν κοπάζει ποτέ, ενώ οι κριτικές τους στα πιάτα που δοκιμάζουν είναι επουσιώδεις – δεν είμαστε εδώ για το φαγητό άλλωστε.
40
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2014-06-16
Τοπία, φαγητά και ιστορικές αναδρομές που μοιάζουν σαν να είναι κατευθείαν βγαλμένα από κάποιον οδηγό του Lonely Planet καταλήγουν σε μια ανιαρή αφήγηση δυο φίλων με σλάιντς από τις διακοπές τους.
40
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
αθηνόραμα
2014-06-14
Πρόκειται για άλλη μία ωδή στο bromance, ένα διασκεδαστικό πορτρέτο της αντρικής φιλίας, το οποίο όμως δείχνει να έχει γράψει αρκετά... χιλιόμετρα και παρουσιάζει πλέον σημάδια κόπωσης.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
Το Βήμα
2014-06-12
Στο Ταξίδι στην Ισπανία («The trip to Spain», Αγγλία, 2017) το ντουέτο παραμένει χαριτωμένο, ιδίως όταν «κοντράρεται» σε μιμήσεις γνωστών καλλιτεχνών (Ρότζερ Μουρ, Μικ Τζάγκερ κ.ά.), ενώ αυτή τη φορά ο Μπράινταν δείχνει πιο αποφασιστικός και επιθετικός απέναντι στον Κούγκαν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση