Ο Σύμβουλος(2016)
(A Family Man) | Πρώτη προβολή: 10-08-2017

25 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται – και φτάνει η στιγμή του να κάνει το μεγάλο άλμα. Η άνοδος του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μιας και η σημαντικότερη αντίπαλος του είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισμένη. Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σημείωνε τη μια επαγγελματική νίκη μετά την άλλη, οι ανάγκες της οικογένειας του αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τις φιλοδοξίες του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής.

Είδος:Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Mark Williams
Πρωταγωνιστούν:Gerard Butler, Gretchen Mol, Willem Dafoe, Alison Brie
Διάρκεια:108
40
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-20
Δεν μπορεί κανείς να πει ότι η ταινία του Μαρκ Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη, ωστόσο, καταφέρνει να εμπλέξει συναισθηματικά τον θεατή και σε στιγμές να τον συγκινήσει, παρά την εκτεταμένη χρήση κλισέ (ή ίσως εξαιτίας αυτών).
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2014-06-18
Δεν υπάρχει κάτι το αξιομνημόνευτο ή έστω κάτι ενδιαφέρον σε αυτή την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Γουίλιαμς, κι αν θέλετε να έχετε κι εσείς το κάρμα σας καθαρό αποφύγετέ την.
20
Κατερίνα Ανδρεάκου
2014-06-16
Αν είστε πιστοί θαυμαστές του Μπάτλερ (εντάξει, και της μελούρας) κι έχετε ακόμα ελπίδες για την καριέρα του, μάλλον δεν θα κακοπεράσετε, βλέποντας τον αγαπημένο σας ηθοποιό να σφίγγεται να βγάλει το απαιτούμενο συναίσθημα. Οι υπόλοιποι... σύντομα στο video club της γειτονιάς σας!
20
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2014-06-14
Οι σεναριακές ευκολίες συνδυάζονται με ατελείωτο μελοδραματισμό και φλυαρία σε μια ούτως ή άλλως επιδερμική ιστορία στην οποία η ζωή γίνεται «καλύτερη» αν έχεις λίγη ανθρωπιά (και γερή τσέπη ).
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση