Το Παρίσι Μπορεί Να Περιμένει(2016)
(Paris Can Wait) | Πρώτη προβολή: 10-08-2017

30 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

H Anne είναι σε ένα σταυροδρόμι. Παντρεμένη εδώ και χρόνια με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ, αφοσιωμένο στην καριέρα του και αμελή σύζυγο, βρίσκεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι από τις Κάννες στο Παρίσι συνοδευόμενη από τον Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της. Μια -υπό κανονικές συνθήκες επτάωρη- διαδρομή εξελίσσεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι ημερών, με ειδυλλιακά τοπία, υψηλή κουζίνα, εκλεκτά κρασιά, γέλιο και σοφία.

Είδος:Ρομαντική, Κωμωδία, Δράμα
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Eleanor Coppola
Πρωταγωνιστούν:Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard, Elise Tielrooy
Διάρκεια:92
40
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-20
Ευχάριστη κομεντί, ιδανική για καλοκαιρινή «απόδραση» σε θερινό.
30
Πόλυ Λυκούργου
2014-06-18
.... μία ταινία που στην καλύτερη περίπτωση θα περιέγραφες ως γκουρμέ ταξιδιωτικό οδηγό και στη χειρότερη θα ομολογούσες το προφανές: κλισέ φαντασίωση απελπισμένης 50+ νοικοκυράς.
30
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2014-06-16
Ο αφόρητα γραφικός ρόλος του Βιάρ κοντράρεται με εκείνον της Λέιν, η οποία άγεται και φέρεται από τις ορέξεις των αντρών που την περιτριγυρίζουν, σε μια ειλικρινή ως προς τις προθέσεις της, όμως εντέλει επίπεδη ρομαντική ιστορία προδιαγραφών τουριστικής διαφήμισης.
20
Βαρβάρα Κοντoνή
2014-06-14
Ο μοναδικός λόγος για να δει κάποιος αυτή την ταινία είναι η τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, κυρίως η ευρύτερη περιοχή της Προβηγκίας, ξακουστή για την γραφική της ομορφιά. Κατά τα άλλα, πρόκειται για μια περίπτωση γεμάτη κλισέ και πρόζα που περιορίζεται σε... μουγκρητά γαστριμαργικής απόλαυσης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση