Επίλεκτος Πράκτορας Stratton(2017)
(Stratton) | Πρώτη προβολή: 10-08-2017

17 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Στράτον, ένας μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος – ο Μπαρόφσκι - έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, πιστεύεται πως ο Μπαρόφσκι έχει σχέδια να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλη την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, σε έναν αγώνα με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν την αφάνταστη καταστροφή.

Είδος:Δράσης, Θρίλερ
Χώρα:Ην. Βασίλειο
Σκηνοθέτης:Simon West
Πρωταγωνιστούν:Dominic Cooper, Gemma Chan, Austin Stowell, Tyler Hoechlin
Διάρκεια:95
20
Βαρβάρα Κοντoνή
2014-06-20
Όπως και τόσες άλλες πριν από αυτή (και τόσες άλλες που αναμένουμε δυστυχώς μετά από αυτή), το «Επίλεκτος Πράκτορας Stratton» είναι μια ταινία που φτάνει στα ντόπια σινεμά αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να γεμίσει τα κενά της εγχώριας διανομής και χωρίς να εξυπηρετεί απολύτως κανέναν άλλο κινηματογραφικό σκοπό.
20
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-18
Περιπέτεια του Σάιμον Ουέστ που δεν καταφέρνει να εντυπωσιάσει ούτε σε επίπεδο πλοκής, αλλά ούτε και σε επίπεδο ειδικών εφέ και σκηνών δράσης.
10
Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος
2014-06-16
Η ταινία, που βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του πρώην στρατιώτη Ντάνκαν Φάλκονερ, θέλει να είναι μια καταιγιστική κατασκοπευτική περιπέτεια, σύντομα όμως ο ρυθμός της χάνει το απαιτούμενο νεύρο κι έτσι καταλήγει να μοιάζει με νερόβραστο τηλεοπτικό δράμα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση