Σε Απόσταση Ασφαλείας(2017)
(Security) | Πρώτη προβολή: 03-08-2017

30 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον ήταν μία ήσυχη δουλειά, χωρίς άγχος. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Όταν ένα δεκάχρονο κορίτσι θα ζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθειά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει!

Είδος:Δράσης
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Alain Desrochers
Πρωταγωνιστούν:Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre, Gabriella Wright
Διάρκεια:87
50
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-20
Σκηνοθετημένο από τον Αλέν Ντεσροσέ το «Σε απόσταση ασφαλείας» ..... αποκτά μια γοητεία εντελώς δική του, χωρίς ασφαλώς να αποτελεί τομή και προσφέροντας μια καλή ψυχαγωγία χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές.
30
Χρήστος Μήτσης
2014-06-18
Λιτός και προσηλωμένος, αλλά φανερά άτολμος, ο Γάλλος βιντεοκλιπάς Αλέν Ντεροσέρ κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει νεύρο σε ένα σχηματικό περιπετειώδες θρίλερ, που σίγουρα θα μπορούσε να ήταν... πολύ χειρότερο.
20
Θανάσης Πατσαβός
2014-06-16
Ούτε αρκετά εκκεντρική για να υποστηρίξει ένα κάποιο cult status, ούτε πραγματικά κακή για να αναδειχθεί σε ένοχη απόλαυση, η ταινία σώζεται εν μέρει από την ειλικρίνειά της να μην προσποιείται κάτι που δεν είναι – έστω κι αν αυτό που είναι τελικά μάλλον δεν θα έπρεπε να έχει θέση στις αίθουσες.
20
Βαρβάρα Κοντoνή
2014-06-14
Ξεθυμασμένος Μπαντέρας, αδιάφορες ερμηνείες, ένα σενάριο που «μπάζει» από παντού και το όνομα του Μπεν Κίνγκσλεϊ που δεν αρκεί για να φέρει την άνοιξη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση