Μικρά Βήματα(2017)
(Sage femme) | Πρώτη προβολή: 15-06-2017

50 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η Κλαιρ είναι μια θαυμάσια προικισμένη μαία. Μια μέρα λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα, μια φωνή από το παρελθόν. η πρώην σύζυγος του πατέρα της η Μπεατρίς η οποία εμφανίζεται μετά από 30 χρόνια απουσίας. Οι δυο γυναίκες θα αποκαλύψουν παλιά μυστικά και θα αρχίσουν να αναπληρώνουν τα χαμένα χρόνια.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Martin Provost
Πρωταγωνιστούν:Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet, Quentin Dolmaire
Διάρκεια:117
60
Μανώλης Κρανάκης
2014-06-20
Μια ταινία τρυφερή, ειλικρινής, ανθρώπινη, σε στιγμές «εύκολη» που ίσως θα προσπερνούσες δίκαια αν στο κέντρο της δεν υπήρχε το tour de force των δύο Κατρίν – Φροτ και Ντενέβ – στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο σινεμά.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2014-06-18
Αδάμαστη αλλά και ευαίσθητη, η Γκαμπριέλ της Ντενέβ δίνει παλμό και χιούμορ σε κάθε της σκηνή και είναι πραγματικά απολαυστικό να βλέπουμε τον ζωντανό θρύλο της Γαλλίας να τζογάρει σε κακόφημη λέσχη, να λικνίζεται βάζοντας παλιούς δίσκους στο πικάπ, να οδηγεί τριαξονικό, χωρίς να εγκαταλείπει την... Ντενέβ και την εικόνα που γνωρίζουμε τόσο καλά. Απλώς τη σπάει με στυλ και αυτήν τη βραχεία έκρηξη που φυλάει για τις δύσκολες στιγμές.
60
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-16
Η ταινία σε κερδίζει με τη γλυκιά μελαγχολία, τις καλές προθέσεις της αλλά και την εξαίρετη παρουσία των δύο πρωταγωνιστριών, με την Ντενέβ να «κλέβει» την παράσταση παρότι ο ρόλος της είναι μικρότερος σε διάρκεια.
40
Νίκος Παλάτος
2014-06-14
Σοβαρός κινηματογράφος, που δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά και δεν καταφέρνει να ξεφύγει από τα τετριμμένα της σύγχρονης, ανάλογης tricolore κινηματογραφίας. Έχει, πάντως, δύο άψογες γυναικείες ερμηνείες.
40
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-12
Μια ιστορία γυναικείας φιλίας, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Προβόστ που διαθέτει καλές στιγμές και δύο καλές ερμηνείες από τις δύο Κατρίν (Ντενέβ και Φροτ).
40
Χρήστος Μήτσης
2014-06-10
Η ιδιότυπη φιλία των δύο γυναικών εξιστορείται με μπανάλ τρόπο, αν και στηρίζεται στην ερμηνεία δύο σπουδαίων ηθοποιών.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση