Είναι Για Το Καλό Σου(2017)
(Es por tu bien) | Πρώτη προβολή: 15-06-2017

35 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα είναι η μέρα που συναντά τον φίλο της κόρης του... που φυσικά είναι εντελώς ακατάλληλος και θέλει μόνο ένα πράγμα από το αγαπημένο κοριτσάκι του! Αυτή η μέρα έφτασε για τους τρεις φίλους, τον Αρτούρο, τον Πόλι και τον Τσους. Οι γλυκές τους κορούλες αποφάσισαν να «πετάξουν» το μέλλον τους σε τρεις ανεπρόκοπους! Οι μπαμπάδες όμως έχουν άλλη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγούν από αυτούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τους ξεφορτωθούν. Ο πόλεμος ξεκινά!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ισπανία
Σκηνοθέτης:Carlos Therón
Πρωταγωνιστούν:José Coronado, Roberto Álamo, Javier Cámara, Luis Mottola
Διάρκεια:93
40
Πόλυ Λυκούργου
2014-06-20
Κανιβαλίζοντας όλα τα κλισέ του υπερπροστατευτικού μεσογειακού πατέρα, μία φάρσα κομμένη και ραμμένη για να εξασφαλίσει εύκολο χιούμορ και μεγάλη εμπορική επιτυχία.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
2014-06-18
Μερικές αστείες σκηνές (αλίμονο) μες στον γενικό χαμό.
40
Χρήστος Μήτσης
2014-06-16
Μεγάλη ισπανική εμπορική επιτυχία η οποία ξεκινάει ξεκαρδιστικά, για να προσγειωθεί τελικά σε εντελώς αναχρονιστικές, αμήχανες κι ελάχιστα αστείες λύσεις.
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-14
Η ταινία ακολουθεί τη συνταγή του «Ερωτα α λα ισπανικά» του Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάθαρο αλλά σου δίνει την εντύπωση ελληνικής κωμωδίας της δεκαετίας του 1960 - άσε που εκείνες ήταν καλύτερες.
30
Βαρβάρα Κοντoνή
2014-06-12
Αν το ισπανικό σινεμά είναι το φετίχ σου, σου προτείνουμε να... αλλάξεις φετίχ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το είδος της κωμωδίας, αφού εδώ δεν θα δεις τίποτα καινούργιο. Μόνο ένα ξαναζεσταμένο φαΐ, κι αυτό άνοστο, δυστυχώς.
20
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-10
Χιλιοειπωμένη ιστορία με ελάχιστες καλές στιγμές που δεν καταφέρνει να αναδείξει το ταλέντο των τριών πρωταγωνιστών (ανάμεσά τους οι Χαβιέ Καμάρα και Χοσέ Κορονάδο) και παραπέμπει περισσότερο σε τηλεταινία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση