Άλλοθι Για Παντρεμένους.com(2017)
(Alibi.com) | Πρώτη προβολή: 15-06-2017

28 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μία εταιρία που ονομάζεται www.allothi-gia-pantremenous.com, που εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι: από παράνομο ταξιδάκι με την ερωμένη μέχρι τρελές κραιπάλες με τους κολλητούς. Μαζί με τον συνεργάτη του Ογκουστίν και τον νέο του υπάλληλο Μεντί, καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται και θα της κρύψει την πραγματική φύση της δουλειάς του. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Φλο, ο Γκρεγκ θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρίας του...

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Γαλλία
Σκηνοθέτης:Philippe Lacheau
Πρωταγωνιστούν:Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali
Διάρκεια:90
40
Γιάννης Ζουμπουλάκης
2014-06-20
Το όλο θέμα κάποια στιγμή εξαντλείται, οπότε αρχίζει η επανάληψη και η σάχλα παίρνει τη θέση της αρχικής έμπνευσης.
30
Βικτωρία Μιχαήλ
2014-06-18
Οι πιο εκλεπτυσμένοι πιστοί τού genre θα μεμψιμοιρήσουν δίκαια για τις ευκολίες και τις κρυάδες. Οι μανιακοί με τα 80′s και τη σινεδιακειμενικότητα, ας κρατήσουν τους φόρους τιμής. Όσοι έχουν δύσκολο το χάχανο, θα στραβομουτσουνιάσουν και θα γκρινιάξουν για μπαλαφάρες.
30
Τάσος Μελεμενίδης
2014-06-16
Χαμός και πάλι από σεξιστικά, ρατσιστικά αλλά κυρίως βιαστικά και ανέμπνευστα αστεία, σαν ανερμάτιστη συλλογή φαρσών που βλέπουμε στο Διαδίκτυο και δημιουργούν έναν μονίμως φρενήρη ρυθμό, προσπαθώντας να καταστήσουν την ταινία ένα όσο το δυνατόν πιο απλοϊκό λαϊκό θέαμα, ειδικά για τους Γάλλους που και πάλι φάνηκαν να γοητεύονται, γεγονός όχι ιδιαίτερα τιμητικό για το κινηματογραφικό κοινό της χώρας.
30
Χρήστος Μήτσης
2014-06-14
Οι αδερφοί Φαρέλι μετακομίζουν σε γαλλική κωμωδία, κουβαλώντας μία και μοναδική καλή ιδέα.
20
Χρήστος Μπακατσέλος
2014-06-12
Με την πλοκή να τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, σε σημείο μάλιστα που τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα, και με σχεδόν όλους τους συνήθεις ύποπτους των προηγούμενων ταινιών του Λασό να παραλαύνουν κι εδώ, όλοι στους ίδιους εκνευριστικούς καρικατουρίστικους ρόλους τους τρέχοντας εδώ κι εκεί, η ταινία καταλήγει σε ένα ίδιο βαρετό, κακόγουστα τραγελαφικό μοτίβο που απλά ευχόσουν να μην ξαναδείς.
20
Αγγελική Στελλάκη
2014-06-10
Δεν αποτελεί εκλεπτυσμένο δείγμα κωμωδίας και θα δυσκολευτεί να προκαλέσει γέλιο στο κοινό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση